News Flash:

Locuri de cazare pentru perioada admiterii la UBB

8 Iulie 2019
919 Vizualizari | 0 Comentarii
UBB Cluj

Universitatea Babeş-Bolyai pune la dispoziţia candidaţilor la statutul de student peste 400 de locuri în căminele proprii din Campusul Studențesc Hașdeu.

Locurile de cazare vor fi disponibile pentru întreaga perioadă a admiterii şi sunt destinate candidaţilor care locuiesc la o distanţă de peste 20 de kilometri de Cluj-Napoca. 

Situate în camere cu 5 paturi, locurile vor fi disponibile în perioada 16-31 iulie 2019 şi vor putea fi ocupate la un tarif de cazare de 25 lei/pat/noapte, în baza unei cereri transmise Serviciului Social al Universităţii. Candidaţii vor avea posibilitatea de a se caza împreună cu părinții, iar plata cazării se va putea face numerar sau cu cardul, la administrația Căminului Studențesc nr. 5 (str. B.P.Haşdeu nr. 45), de luni până vineri, între orele 7.00 şi 15.00.  

În vederea obținerii unui loc de cazare, candidaţii trebuie să trimită o cerere și o copie a cărţii de identitate la adresa social•ubbcluj.ro sau să le depună la Serviciul Social al UBB (str. I. C. Brătianu nr. 14), cu cel puțin 3 zile înainte de data solicitată pentru cazare.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cazare admitere ubb candidati studenti
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 33 queries | Mysql time :0.080091 (s)