Loredana Chivu este cunoscută publicului datorită aparițiilor sale televizate, aceasta căpătând un plus de notorietate în momentul în care a fost asistenta lui Dan Capatos la „Un show păcătos”. Puțini cunosc faptul că, Loredana ascunde o dramă de neimaginat. Tatăl său s-a sinucis în urmă cu mai mulți ani.

În momentul în care a aflat că tatăl său a decedat, Loredana Chivu se afla în București. Cea care i-a dat cumplita veste prin intermediului unui apel telefonic a fost una dintre vecinele sale. Când a auzit acest lucru, Loredanei nu-i venea să creadă, cu toate că în telefon se auzeau numai persoane care plângeau. Când a realizat ce se întâmplă, fosta asistentă tv a leșinat.

„Am crezut că n-are cum să fie adevărat..”

„Eram la București când am primit un telefon de la o vecină. Am răspuns și pur și simplu am auzit doar că <<Loredana, Ninel s-a sinucis>> Nu am crezut! Am crezut că n-are cum să fie adevărat. Auzeam în telefon lumea din jur care plângea și de atunci am avut un moment de nebunie, de neîncredere, am căzut, am leșinat.” a declarat Loredana Chivu

După ce și-a mai revenit în fire, Loredana s-a îndreptat către casa părintească, dar tatăl său nu se mai afla acolo, fiind dus la morgă.  Loredana recunoaște că în noaptea aceea s-a culcat gândindu-se că tatăl său trăiește, iar tot ce se întâmplă nu are legătură cu realitatea.

„La câteva ore am mers acasă. El nu era acolo! Era la morgă și la fel eu tot nu credeam. Deci, parcă și acum văd curtea cu porțile deschise și nu am crezut. Eu am avut un moment în care m-am pierdut, m-am dus la culcare în noaptea aia cu gândul că tatăl meu trăiește și că toată lumea mă minte și nu e adevărat.” a mai spus Loredana Chivu, potrivit substantial.ro

 

coral