Loredana Groza face ce face și atrage toate privirile! Recent, jurata de la X Factor a dat uitării toate inhibițiile cât și criticile din partea răutăcioșilor, așa că s-a afișat pe rețelele de socializare mai sexy ca niciodată! Iată în ce ipostază s-a fotografiat de această dată cântăreața, dar și cum au reacționat fanii!

Loredana Groza știe cum să atragă atenția tuturor! De la decolteurile care lăsa pe toată lumea fără cuvinte, acum, jurata de la X Factor s-a arătat mai sexy ca niciodată, punându-și formele în evidență.

Loredana Groza, o nouă apariție incendiară

Loredana Groza a cucerit în ultima perioadă cu numeroase fotografii sexy pe Internet, însă poza postată recent le depășește pe toate. Jurata de la X Factor s-a pozat în timp ce se „sprijinea” de un perete și era îmbărcată într-o salopetă din plasă neagră-transparentă. Ce-i drept este o ținută cu adevărat surprinzătoare, pe gustul multor femei, însă poziția în care stătea a luat cu asalt secțiunea comentariiilor. Fanii nu au putut ezita așa că au lăsat numeroase pesaje la postarea cântăreței.

Ba mai mult decât atât, tot legat de modul în care s-a fotografiat, artista a lăsat și o descriere pe măsură.

„Ce atârni pe pereții minții tale?”, a spus Loredana Groza.

Loredana Groza, val de critici după postările sexy

Ca de obicei, de fiecare dată când Loredana Groza face câte o postare incendiară, cei care o urmăresc în mediul online se împart în două categorii. Mai exact, în timp ce fanii ei nu se pot abține din a-i face complimente și a îi trimite numeroase mesaje frumoase, haterii intervin și ei.

Răutăcioșii o critică foarte dur pentru mediul în care afișeză, mulți dintre ei explicând că nu este o poziție demnă pentru ceea ce estea ea în România. Ei bine însă, Loredana Groza nu bagă în seamă aceste lucruri și alege să facă în continuare ceea ce o face fericită, fără a ține cont de hateri.

„Voluptosă, senzuală, wow! / Senzuală și plină de erotism / Ești superbă! / Ce poziție!!! / Ce frumusețe sexy”, sunt unele dintre comentariile regăsite la postarea juratei de la X Factor. coral