News Flash:

Loteria bonurilor fiscale: Cand va avea loc urmatoarea extragere

14 August 2015
896 Vizualizari | 0 Comentarii
Duminica va fi organizata o noua extragere a Loteriei bonurilor fiscale, la care vor participa cele emise in perioada 1 - 31 iulie 2015. Fondul de premiere este de un milion de lei.

Ca si in cazul ultimei extrageri desfasurate in cadrul Loteriei bonurilor fiscale, selectia castigatorilor va fi realizata in doua etape.

Astfel, duminica, Loteria Romana va organiza extragerea din urne a bilelor care vor desemna ziua si valoarea bonurilor castigatoare in prima etapa de selectie. Dupa centralizarea bonurilor castigatoare, daca numarul acestora este mai mare de 100, va fi organizata cea de a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri castigatoare, informeaza site-ul Ministerului Finantelor.

Extragerea de duminica va fi organizata in studioul TV al Loteriei Romane, incepand cu ora 20:10. Ea va avea doua etape:

 • - etapa I: se va extrage o bila, reprezentand ziua emiterii bonului;
 • - etapa II: se vor extrage 3 bile, reprezentand valoarea bonului.

 • Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finantelor Publice (MFP), al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) si al Loteriei Romane pentru o perioada de minimum 30 de zile.

  La aceasta extragere participa toate bonurile fiscale emise in perioada 1 - 31 iulie 2015, fara a fi necesara inregistrarea prealabila a acestora intr-o baza de date.
  Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

  loteria romana castigatoare ministerului finantelor anaf
  Distribuie:  

  Din aceeasi categorie

  Mica publicitate

  © 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
  Page time :0.1243 (s) | 34 queries | Mysql time :0.041007 (s)