Odată cu primăvara anului 2020, în viața tuturor oamenilor au apărut schimbări încă resimțite, chiar și după mai bine de un an. Deși ne-am mai obișnuit cu noul stil de viață, iar restricțiile au devenit mai permisive vara aceasta, nimic nu va mai fi “ca înainte”. În ultimele luni, cel puțin, majoritatea persoanelor și-au demonstrat cât de mult se pot adapta, fie că vor, fie că doar trebuie, lucru care nu este (neapărat) ceva rău. 

De asemenea, au fost realizate destul de multe modificări și ale modului de petrecere a timpului liber. Pasionații jocurilor de noroc au fost forțați de împrejurări să descopere mediul online, lucru pe care deși mulți l-au privit cu reticență, a venit cu numeroase plusuri. Unul dintre cele mai bune exemple este cel al categoriei de loto, unde plasarea de tichete a devenit mai simplă și rapidă, iar opțiunile sunt cu mult mai diversificate.

Află în continuare de ce au devenit mai populare loteriile virtuale și care sunt schimbările majore aduse de pandemie, în jocurile de noroc!

Creșterea popularității loteriilor în mediul online

Așa cum am menționat deja, jucătorii din offline au trebuit să înceapă să-și desfășoare activitatea la operatori virtuali, dacă au dorit să se distreze în continuare. Cazinourile s-au adaptat destul de repede la schimbări și au reușit să își păstreze membrii ținând cont nu doar de preferințele acestora, ci și de nevoile lor.

Platformele au fost îmbunătățite considerabil, pentru a face față unui număr mai mare de membrii logați simultan, securitatea a crescut, au început să fie dezvoltate și perfecționate aplicațiile pentru dispozitivele mobile și nu numai. Operatorii licențiați au încercat să ofere cele mai plăcute “condiții” jucătorilor, astfel încât au construit pachete de bun venit mai substanțiale și diverse cadouri periodice prin care să-și recompenseze membrii fideli.

Diversificarea opțiunilor de joc

Portofoliile de loterii au devenit tot mai diverse în ultimul an, deoarece jucătorii au nevoie de noi provocări și, de cele mai multe ori, caută noi modalități prin care să-și petreacă timpul liber. Dacă odinioară erau doar câteva loterii virtuale, astăzi sunt zeci de opțiuni care te așteaptă la cazinourile licențiate.

Fiecare în parte vine cu anumite caracteristici, iar tu poți să le alegi pe cele care îți aduc cele mai bune șanse de câștig, dar și un nivel optim de adrenalină. Există loterii care au extrageri zilnice, din 5 în 5 minute, dar și unele care au extrageri doar de 1-2 ori pe săptămână. În plus, există o variație și a raportului dintre numerele extrase și mulțimea totală din care sunt alese acestea. De asemenea, unele loterii internaționale au mai multe extrageri, în cadrul aceluiași eveniment.

Ține cont de toate detaliile înainte să plasezi un bilet online pentru a vedea ce loterie ți-ar plăcea mai mult, dar și care te avantajează, în funcție de răbdarea și bugetul tău.

Integrarea mai multor loterii cu extrageri live

Câteva cazinouri au reușit să introducă în portofoliile lor inclusiv loterii internaționale ale căror evenimente sunt transmise online, în timp real. Acest aspect vine cu mai multe beneficii. În primul rând, iei parte la extragerea care este transmisă printr-o reprezentare virtuală și simți că iei parte la eveniment.

În al doilea rând, afli rezultatele imediat, ceea ce înseamnă că nu mai aștepți deloc ca ele să fie încărcate pe server și să se facă actualizarea datelor. Vei știi dacă ai un tichet câștigător, în doar câteva secunde, nu în câteva minute.

Indiferent de cum alegi să te distrezi și unde alegi să o faci, ține cont ca operatorul la care te joci să fie licențiat și să fie potrivit nevoilor și preferințelor tale. Fii responsabil cu investițiile pe care le faci, evitând să riști pierderea unor sume pe care nu le suportă bugetul tău lunar fix, sigur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  coral