Loredana Chivu a primit o lovitură cruntă de la o femeie care își bănuia soțul de infidelitate. Se pare că o femeie din Panciu bănuia că soțul ei are o relație extraconjugală cu o tânără din Bizighești, motiv pentru care, vineri, 8 mai, s-a decis să îi ceară socoteală tinerei amante. În drumul ei, femeia s-a oprit la benzinărie de unde a cumpărat o sticlă de benzină, apoi și-a continua drumul spre casa tinerei, informează Monitorul de Vrancea.

Coincidență sau nu, la locuința tinerei amante se afla fratele Loredanei Chivu care se deplasase cu mașina ei la Bizighești, iar nevasta înșelată a văzut-o pe amantă când lua ceva din mașina Loredanei Chivu. Astfel, femeia a crezut că este chiar mașina amantei soțului ei și a decis să se răzbune dându-i foc.

Femeia a plecat în grabă de la locul faptei fără să se gândească că va fi descoperită destul de rapid. În grabă femeia a pierdut două telefoane care au fost găsite mai apoi de anchetatori. La fața locului au ajuns pompierii care, după lichidarea incendiului, au stabilit că focul a fost pus intenționat

Femeia a fost reținută de polițiști pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere.
 

coral