Alexia Eram, fiica știristei Andreea Esca, a ajuns de urgență la spital și va fi operată de urgență. Aceasta a acuzat dureri abdominale noaptea trecută.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a ajuns de urgență la spital după ce noaptea trecută a acuzat dureri acute în zona abdominală.

Alexia Eram a postat pe pagina sa de socializare că a făcut un set de analize și o ecogravie și s-a dovedit că aceasta trebuie operată de apendicită.

Aceasta are puține emoții cu privire la anestezie, având în vedere că este prima sa operație dar fiind optimistă de fel, este convinsă că totul va decurge așa cum trebuie. Mai mult decât atât, familia este alături de ea.

I-a ținut la curent și pe fani

Având în vedere că are o relație foarte apropiată cu fanii săi, Alexia a făcut un Instastory în care le-a povestit acestora cum se simte.

,,Bună dimineața, dragii mei! Am zis că revin cu un update. Am ajuns la spital, m-am internat și aștept să intru în operație, cred că mai pe seară. Mi-au pus o branulă și acum aștept. Încerc să îmi păstrez optimismul, dar îmi este foarte frică de anestezie și pentru că este prima mea operație, dar sunt sigură că o să fie totul bine.”, a spus vedeta.

Ulterior, Alexia a revenit cu detalii privind starea sa de sănătate și a spus că este nevoită să nu mănănce sau să bea înainte sau după operație.

,,A început să mi se facă foarte foame și sete, dar nu am voie să mănânc sau să beau nimic până la operație și nici după.”, a continuat aceasta, notează Fanatik.ro.

coral