Alina Kabaeva (39 de ani) este una dintre cele mai de succes gimnaste din istoria Rusiei și, totodată, este femeia despre care se spune că i-a fost amantă lui Vladimir Putin în ultimii ani și i-a dăruit patru copii.

Presupusa amantă a lui Vladimir Putin, pe lista sancțiunilor ale SUA

În plus, Kabaeva ar fi însărcinată cu al cincilea copil al lui Vladimir Putin, iar președintele Rusiei ar fi răbufnit la auzul veștii. Nu doar că nu și-ar mai fi dorit copii, ci l-ar fi deranjat teribil și faptul că viitorul bebeluș va fi de sex feminin. 

În contextul războiului din Ucraina, SUA au extins lista persoanelor din Rusia sancționate, iar Alina Kabaeva a fost inclusă pe aceasta, alături de alți oligarhi și apropiați ai lui Vladimir Putin. Se pare că presupusa amantă a președintelui rus ar fi actualul șef al Grupului Național Media, ”un imperiu pro-Kremlin”, informează AS.

”Departamentul de Trezorerie va folosi toate instrumentele pe care le are la dispoziție pentru a se asigura că elitele rusești și cei care au ajutat Kremlinul sunt trași la răspundere pentru complicitatea lor într-un război care a costat nenumărate vieți”, se arată în comunicatul americanilor.

Cine este Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin

Fosta sportivă și președintele Rusiei s-au cunoscut în 2004, după ce Kabaeva a cucerit medalia de aur la Jocurile Olimpice de la Atena, iar din 2008 cei doi ar avea o relație, însă foarte puțină lume știe adevărul, având în vedere secretomania în care este învăluită viața personală a lui Vladimir Putin (69 de ani).

Două medalii olimpice, 14 medalii la Campionatele Mondiale și 21 la Europene are în palmares Alina Kabaeva.

Fosta gimnastă în vârstă de 39 de ani a strâns o avere ce se ridică la aproximativ 9 milioane de euro, în urma carierei sale în gimnastică, dar și celei de politician. Kabaeva a făcut parte din partidul lui Vladimir Putin, iar la începutul războiului din Ucraina s-a spus că s-ar fi refugiat în Elveția, împreună cu cei patru copii.

  coral