Avocatul familiei Melencu a dezvaluit ca oasele gasite in padurea de langa Caracal nu i-ar apartine Luizei. Tonel Pop a subliniat ca Gheorghe Dinca a fost mai mult decat nesigur cand a trebuit sa o indentifice pe Luiza, precizand ca acesta dadea indicatii anchetatorilor in functie de luna anului in care victima a fost ucisa, iar luna indicata de acesta nu se potriveste cu disparitia Luizei.

„Nu a indicat-o cu precizie, nu a zis ”Da, este Luiza”, indica fetele in functie de luna in care le-a racolat. El spune fata din luna x, fata din luna y”, a declarat Tonel Pop.

Anchetatorii au gasit in cursul zilei de luni, ramasite umane intr-o padure din proximitatea orasului Caracal, unde Gheorghe Dinca le-a spus ca ar fi aruncat trupul Luizei, adolescenta disparuta in luna aprilie.
Pazit ca sa nu se sinucida

Cum era de asteptat, in tot acest timp, viata lui Gheorghe Dinca se complica in penitenciar! ”A fost cazat singur intr-o celula fara gratii, fara usa clasica, astfel incat sa se poata vedea inauntru, totul de frica sa nu se sinucida! Este supravegheat in permanenta de doi gardieni, plus camere de luat vederi si microfoane care inregistreaza ambiental tot ce face in camera de detentie. Aparitia lui in penitenciar a generat o adevarata revolta, in special din partea bolnavilor de HIV-SIDA, care au sarit pe gratii si s-au impins in ele sa le rupa. Permanent este injurat, iar, cand ragusesc unii, incep ceilalti. Dinca este intr-o teroare continua si tremura ca o gaina!”, au dezvaluit surse din interior.

Fix de acelasi tratament a avut parte si criminalul Konstantinos Passsaris, supranumit „Fiara din Balcani”, unul dintre cei mai sangerosi criminali pe care i-a cunoscut Romania. El a fost condamnat in 2003 la inchisoare pe viata, in urma unui dublu asasinat si a unui jaf armat comise in noiembrie 2001 la o casa de schimb din Bucuresti. Anterior, el fusese condamnat si in Grecia pentru 18 fapte penale, dintre care cinci omoruri. Passaris a fost ascultat cu microfoane si in timp ce a stat inchis, iar paza a avut non-stop o perioada, tot de frica sa nu se sinucida. 

coral