Lovitura de teatru in cazul crimelor din Caracal! Procurorii incearca sa descalceasca toate itele acestei tragedii, iar la uadieri au fost chemati, ieri, specialisti ai INML. Insa scenariul se ramifica, in fiecare zi, iar noi detalii ies la iveala.

Colegele Alexandrei Macesanu vor fi audiate de procurorii DIICOT, abia la patru luni de la disparitia fetei. Anchetatorii merg sa ia detalii despre ultimele zile din viata adolescentei. Audierile se vor desfasura miercuri si vor avea loc in Caracal, informeaza antena3.ro.

Reamintim ca mai multi specialisti din cadrul INML au fost audiati, luni, la IGPR, in dosarul Caracal, pentru a da explicatii privind expertiza ramasitelor gasite la casa lui Gheorghe Dinca, a anuntat avocatul familiei Melencu, Tonel Pop.

”Cum au facut acele expertize…”

Avocatul familiei Melencu a precizat ca dosarul in care sunt audiati specialistii INML este cel privind crimele din Caracal, nu cel de pe rolul Parchetului General, deschis dupa o sesizare a lui Alexandru Cumpanasu care vizeaza expertiza ADN-ului Alexandrei Macesanu.

„Vor fi mai multe audieri cu personalul INML – specialisti, experti pe mai multe domenii. Vor da niste explicatii procurorilor, noua, cum au facut acele expertize, cum au ajuns la acele concluzii. Vor da detalii. Este o procedura judiciara prevazuta de Codul de Procedura Penala”, a anuntat Tonel Pop, conform Mediafax.

coral