Vlăduța Lupău a dezvăluit cum mai câștiga un ban înainte de a deveni celebră.

Artista a fost studentă în Cluj la Facultatea de Medicină Veterinară, împreună cu fratele său, Bogdan. În acea perioadă, fiecare primea doar 50 de lei pe zi din partea părinţilor, sumă cu care care nu le ajungea întreaga săptămână, astfel erau nevoiţi să se descurce cu strictul necesar.

„Nu am avut niciodată bani la discreție pe mână, deși părinții mei aveau o situație financiară bună. Mai mult de 50 de lei pe săptămână nu am avut niciodată de la ei până am terminat facultatea. Nici atunci nu te descurcai cu suma aia, darămite acum.

Motorina ne-o băga Șimleu – Cluj, Cluj – Șimleu, nu mai mult ca să ne plimbăm prin Cluj. Ne punea mâncare de acasă, să ne ajungă luni, marți și miercuri, joi trăiam din cei 50 de lei, dacă era cazul, iar vineri înapoi acasă, după cursuri.

Mai luam oameni la ocazie, să ne scoatem motorina, să mai facem 2-3 plimbări sau să mergem la un film. Mergeam cu 15 lei la un film, pe carnet de student, mai ieșeam la un suc, dar fără bacșiș la ospătar”, a declarat ea, citată de cancan.ro.

”Nu mă mai cuprinde”. Vlăduța Lupău, nevoită să-și schimbe garderoba de când este însărcinată

Celebra artistă și-a ținut sarcina secretă până ce medicul a asigurat-o că totul decurge cum trebuie, dar din momentul în care a spus lumii că urmează să devină mămică, Vlăduța Lupău își etalează zilnic, cu mândrie, burtica de graviduță.

Așa a apărut și acum pe internet, cu burtica la înaintare, însă cu o mică problemă la orizont.

La sfâșitul verii urmează să își strângă primul copil în brațe, însă încă de pe acum vedeta se confruntă cu cea mai mare problemă a tuturor femeilor însărcinate.

Pe Instagram, acolo unde este foarte activă și unde împărtășește totul cu admiratorii ei, Vlăduța Lupău le-a mărturisit celor care fac parte din comunitatea ei online că a ajuns în punctul în care hainele din garderoba sa impresionantă nu o mai cuprind, scrie wowbiz.ro.

Norocul ei, subliniază ea, este că recent a primit cadou obiecte vestimentare numai bune pentru cele care au burtică de graviduță, altfel ar fi fost nevoită să pornească la o rundă de la shopping.

”Nu mă mai cuprinde absolut niciun tricou, dar am noroc că am primit un tricou mai lunguț și mă încape, pentru că astfel aș risca să nu mai am niciun tricou”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

coral