Cazul minorei din Dambovita a starnit un val urias de revolta si durere in randul oamenilor simpli, dar si printre celebritatile de la noi. Jurnalistul Lucian Mindruta a avut o reactie transanta cand a vorbit despre greseala formidabila facuta de politisti in timpul cautarilor demarate dupa ce a fost anuntata disparitia copilei de 11 ani.

Lucian Mindruta, reactie transanta in cazul crimei minorei din Dambovita

Lucian Mindruta a scris un mesaj acid la adresa oamenilor legii care s-au aflat in elicopterul care a survolat campurile din judetul Dambovita. Mai mult, cunoscutul jurnalist a subliniat ca, de fapt, Mihaela Adriana Fieraru nu a fost gasita mai devreme, pentru ca a fost confundata cu un gunoi – trupul sau a fost invelit intr-o folie de plastic de monstrul care a violat-o si, ulterior, i-a luat viata.

“Intre toate detaliile despre crima din Dambovita, unul mi-a atras atentia. Doar mie, deocamdata. Si m-am gandit sa-l impart cu voi. Fetita a fost gasita pe un camp, la aproximativ doua zile de la disparitie. Si asta desi zona fosese cercetata din elicopter. Dar n-o vazusera. De ce? A explicat chiar politia: corpul fusese infasurat intr-o folie de plastic. Si cautatorii trecusera mai departe, ignorandu-l. V-ati intrebat de ce? O sa va spun eu, care merg des pe la tara si pe camp: Pentru ca l-au confundat cu un GUNOI. Si l-au confundat cu un gunoi pentru ca tara romaneasca e PLINA de gunoaie! Nu mai sar in ochi. Nu mai sunt o exceptie. Sunt parte a peisajului. Campurile sunt pline de pungi si plastice aduse de vant. La ele se adauga ce arunca taranii: saci de rafie in care au adus ingrasamant. Folii – metri intregi! – de la solarii. Bare si protectii de plastic de la masini…

Campurile Romaniei, padurile, luminisurile au ajuns, mai toate, depozite de gunoi. Si de-asta e foarte usor sa ascunzi un cadavru chiar sub ochii oamenilor! In cazul din Dambovita, fetita a fost descoperita dupa ce, cel mai probabil, tot un elicopter (sau vantul) a desfacut folia de plastic cu care era infasurata. Era insa tarziu – principalul suspect plecase din tara cu o zi inainte! Nu e doar asta. In cazul Dinca, sacii cu oase aruncati de el in padure n-au atras atentia nimanui. De ce? Pentru ca nu mai e nimic ANORMAL in asta. Suntem o natie care-si bate joc de locul lasat mostenire de stramosi ca nimeni alta. Dar nu mi-as fi imaginat niciodata ca vom ajunge o tara atat de murdara, incat a gasi o fetita moarta, langa un sat, sa devina o munca de doua zile… O munca in care ignori gunoiul, in cautarea unui trup.La fel cum facem in fiecare zi, in cautarea unei scuze de a nu-l strange si a nu-i pedepsi pe cei vinovati de el!”, a scris Lucian Mindruta pe contul lui oficial de Facebook.

Explicatia halucianta a lui Sorin Paun, inspector sef IPJ Dambovita

A avut o folie, din cauza aceasta nu a putut fi vazuta, a fost acoperita cu o folie de plastic si prin trecerea elicopterului a fost dezvelit si a fost gasit de cei care erau in cautare.”
Ati inteles, da? Corpul fusese infasurat intr-o folie de plastic. Si cautatorii trecusera mai departe, ignorandu-l.
V-ati intrebat de ce?
O sa va spun eu, care merg des pe la tara si pe camp:
Pentru ca l-au confundat cu un GUNOI.
Si l-au confundat cu un gunoi pentru ca tara romaneasca e PLINA de gunoaie!
Nu mai sar in ochi. Nu mai sunt o exceptie. Sunt parte a peisajului. Campurile sunt pline de pungi si plastice aduse de vant. La ele se adauga ce arunca taranii: saci de rafie in care au adus ingrasamant. Folii – metri intregi! – de la solarii. Bare si protectii de plastic de la masini…
Campurile Romaniei, padurile, luminisurile au ajuns, mai toate, depozite de gunoi. Si de-asta e foarte usor sa ascunzi un cadavru chiar sub ochii oamenilor!
In cazul din Dambovita, fetita a fost descoperita dupa ce, cel mai probabil, tot un elicopter (sau vantul) a desfacut folia de plastic cu care era infasurata.
Era insa tarziu – principalul suspect plecase din tara cu o zi inainte!
Nu e doar asta. In cazul Dinca, sacii cu oase aruncati de el in padure n-au atras atentia nimanui. De ce? Pentru ca nu mai e nimic ANORMAL in asta.
Suntem o natie care-si bate joc de locul lasat mostenire de stramosi ca nimeni alta.
Dar nu mi-as fi imaginat niciodata ca vom ajunge o tara atat de murdara incat a gasi o fetita moarta, langa un sat, sa devina o munca de doua zile…
O munca in care ignori gunoiul, in cautarea unui trup.
Pentru uciderea fetitei avem un cerc de suspecti – din care unul e cel mai probabil autorul.
Pentru sufocarea Romaniei cu gunoi avem un cerc un pic mai larg.
Cam vreo 19 milioane.
Las la latitudinea comisiei de ancheta din constiinta fiecaruia dintre noi sa imparta vinovatia: unii, autori. Altii, complici prin indiferenta!
Eu pledez deja vinovat, au fost declaratiile oficialului, relateaza Digi24.

coral