Lucian Viziru a intrat în noul an cu stângul. Celebrul actor a fost internat de urgență în data de 31 decembrie și în continuare se află sub supravegherea medicilor. Iată cu ce probleme de sănătate se confruntă fratele lui Augustin Viziru.

Lucian Viziru, internat de urgență la spital

Lucian Viziru a intrat în noul an cu stângul. Celebrul actor a fost internat de urgență în data de 31 decembrie și în continuare se află sub supravegherea medicilor.

Anunțul a fost făcut chiar de îndrăgitul actor, printr-un videoclip, pe care l-apostat pe contul său de YouTube. În imaginile făcute publice, Lucian Viziru se află pe patul de spital, cu branulă în mână.

Se pare că actorul se confruntă cu o problemă de sănătate, care nu putea fi trecută cu vederea. În prezent, el este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, unde este atnet supravegheat de medici.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă actorul

Îndrăgitul actor și-a anunțat admiratorii că de o perioadă de 4 zile se află în spital, în urma unei probleme de sănătate destul de serioasă, care nu putea fi trecută cu vederea. Se pare că artistul este suspect de infarct, iar vestea a venit ca un șoc pentru toți cei care îl cunosc și admiră.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului. Durerea se ducea jos spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima mi-au ieșit negative. A doua zi, enzimele astea au ieșit pozitive. Am avut din nou suspiciunea la povestea asta cu infarctul. Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Sper să reușesc să plec mâine acasă. E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit actorul pe contul său personal de Youtube.

Lucian Viziru a mărturist că se simte mai bine și că abia așteaptă să ajungă acasă. Actorul le-a povestit urmăritorilor săi că a avut atacuri de panică și palpitații, gândindu-se în ultimele ore la ce este mai rău.

coral