News Flash:

Lucrări de asfaltarea demarate de urgență pe drumului județean care străbate comuna Mica. FOTO

17 Iulie 2022
359 Vizualizari | 0 Comentarii
DJ 172F

Consiliul Județean Cluj a demarat, în regim de primă urgență, lucrările de refacere a drumului județean DJ 172F, care asigură legătura cu județul Bistrița-Năsăud, prin comuna Mica.

Este vizată, astfel, asfaltarea unui sector în lungime de aproximativ 10 kilometri, de la km 12+950 la km 22+570.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Lucrările au demarat dinspre județul Bistrița-Năsăud înspre Dej și se preconizează ca acestea să dureze până la finalul lunii august. Având în vedere ca sectorul de drum vizat reprezintă, în fapt, și o centură pentru municipiul Dej, acesta va avea rolul de a decongestiona traficul, prin reducerea ambuteiajelor la traversarea podului peste Someș”.  

În prealabil, au fost executate operațiuni de frezare a îmbrăcăminții asfaltice, de tratare a burdușirilor prin refacerea fundației din piatră spartă și balast, precum și tăieri de acostamente.

În funcție de starea în care se află anumite tronsoane, lucrările de asfaltare vor continua cu refacerea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, montarea de parapeți metalici, precum și realizarea de marcaje rutiere.

Valoarea lucrărilor de refacere a infrastructurii rutiere aferente DJ 172F este de 6.386.000 lei, banii fiind asigurați din fonduri guvernamentale pentru situații de urgență. 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

Screenshot_2022_07_17_at_11.31_.49_.png
lucrari urgenta drum judetean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1044 (s) | 22 queries | Mysql time :0.026712 (s)