Consiliul Judeţean Cluj a demarat lucrările de marcaje rutiere pe drumurile județene pe care le are în administrare. Scopul acestor operațiuni este acela de a asigura o circulaţie rutieră în condiţii de deplină siguranţă.

Primele lucrări de marcaje rutiere au vizat sectorul în lungime de peste 10 kilometri, cuprins între kilometrul 0+000 și kilometrul 10+200 al drumului județean 103J Sâncraiu – Alunișu – Săcuieu. Au fost, astfel, executate marcaje rutiere longitudinale, axiale, de separare a sensurilor de circulație, dar și marcaje marginale.

Lucrările continuă pe drumul județean 103H (DN 1) – Bologa – Săcuieu – Scrind Frăsinet. Totodată, în perioada următoare acestea vor continua pe mai multe drumuri judeţene, unde situația impune acest lucru, lucrările urmând a se defășura exclusiv în cazul în care condițiile meteorologice sunt favorabile acestui tip de operațiuni.

Lucrările sunt executate în regie proprie, cu personalul, utilajele și materialele Direcției de Administrare a Domeniului Public și Privat din cadrul Consiliului Județean Cluj.

 

coral