Consiliul Județean Cluj a încheiat contractul de execuție a lucrărilor de întreținere pe drumul județean 103V Vălișoara.

Lucrările vor viza, astfel, sectoarele de drum cuprinse între pozițiile kilometrice 9+400 și 14+900, respectiv 14+900 și 16+570.

Acestea vor consta în tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea de fundație din blocaj de piatră brută, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de piatră, curățarea șanțurilor și a rigolelor, tăierea lastărișului și a vegetației din zona drumului, înlocuirea unui podeț și prelungirea de podețe.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța acestor lucrări e dată de faptul că drumul judeţean 103V asigură locuitorilor din zonă un acces rapid şi facil la drumul judeţean 107M Săvădisla – Vlaha – Luna de Sus care face legătura în mod direct cu drumul naţional DN1 pe direcția Cluj-Napoca, respectiv spre județul Bihor.”

Lucrările vor demara în perioada următoare și se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic pe toată lungimea celor două sectoare de drum vizate.

 

coral