News Flash:

Lucrarile la Filarmonica Cluj ar putea incepe anul acesta

5 Februarie 2013
1203 Vizualizari | 0 Comentarii
Constructia sediului Filarmonicii clujene ar putea sa inceapa in acest an. Proiectul de 600.000 de euro a fost finalizat cu doua luni intarziere, iar Primaria Cluj-Napoca este in sfarsit pregatita sa il preia de la echipa de arhitecti. Lucrarile depind insa de gasirea unui investitor privat. Muncipalitatea clujeana ia in calcul plata constructiei din bugetul propriu doar ca solutie de rezerva.

Proiectul a fost deja finalizat, Primaria trebuind sa plateasca pentru el 600.000 de euro. Proiectul a fost realizat de o firma de arhitectura din Bucuresti.

Centrul Cultural Transilvania
ar urma sa includa atat un sediu pentru Filarmonica din Cluj, cat si pentru Academia de Muzica "Gheorghe Dima". Investitia este estimata la 60 de milioane de euro. Clujenii considera ca este nevoie de o astfel de constructie in Cluj-Napoca cat mai repede. „Chiar m-am gandit astazi venind incoace cu troleibuzul oare ce se face cu cladirea respectiva. Am citit ca se va face Filarmonica acolo si ar fi bine cat de curand sa se faca”, declara o clujeanca.

„S-a finalizat proiectul si in ultima parte a lunii ianuarie au avut loc discutii intre echipele de proiectare pentru a putea demara efectiv inceperea lucrarilor si pentru predarea proiectului si a avizelor. Pentru acest obiectiv municipalitatea are ca obiectiv cautarea unui invesitor privat”, a declarat Oana Buzatu, purtator de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Investitorul privat ar urma sa isi recupereze investitia din administrarea parkingului aflat pe locul fostei garnizoane militare. De asemenea, acesta va putea sa construiasca o cladire cu functiuni mixte cu iesire spre Bulevardul 21 Decembrie 1989.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

constructia filarmonicii clujene primaria cluj-napoca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1008 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017914 (s)