O informatie socanta a aparut in mass-media, iar evenimentele pot lua o turnura cu totul neasteptata in cazul Luizei Melencu, tanara care disparut de mai multe luni. Ghoerghe Dinca a recunoscut ca a ucis-o si pe ea, numai ca specialistii nu au reusit, inca, sa descopere ADN-ul Luizei in fragmentele osoase descoperite la liziera unei paduri din apropierea Caracalului.

Un martor cu identitate protejata a facut o dezvaluire cutremuratoare echipei ”Acces Direct”. Informatia oferita de acesta ridica, din nou, semne de intrebare, iar soarta Luizei Melencu este, in continuare, necunoscuta. Reamintim ca familia acesteia a sustinut si sutine ca fata nu a fost ucisa, ea fiind in viata, victima a traficului de persoane pe care Dinca incearca sa il ascunda.

“Pe Luiza am vazut-o in data de 28 iulie. Luiza era pe strada unde se face prostitutie. A vazut-o pe la ora 21:10. In localitatea Corigliano Rossano, Provincia di Cosenza.Luiza era pe strada unde se face prostitutie, aproape. Langa centrul comercial. Nu era impreuna cu celelalte fete care mai erau. Era singura, speriata, ca se vedea. Era cu pantalon negru. Pantofi negri cu toc , un tricou alb, par lung, pana la bata pantalonului, varfurile rosii si mai sus pe partea dreapta”, a declarat martorul respectiv, conform a1.ro.

”Era speriata, se uita la fiecare masina in parte”

Martorul sustine ca Luiza Melencu era foarte speriata, uitandu-se cand in stanga, cand in dreapta.

Am recunoscut-o, am venit acasa si la doua zile, a aparut pe internet ca Luiza Melencu si Alexandra Macesanu sunt disparute si i-am zis sotului meu ca pe fata asta am vazut-o la prostitutie, pe strada S.S. 106. Acolo, ea era! Si am zis ca nu gresesc. Si avea inaltimea 1.60, in jur de 62-63 de kilograme. Era speriata, se uita la fiecare masina in parte, care erau oprite, ca era o coloana mare. A zis si sotul meu: Dar ea era foarte speriata, se uita in stanga, in dreapta, in fata, in spate. Am fost la politie si politia a zis: .Romanii nostri de la Ambasada nu au facut lucrul asta, pentru ca in registrul de disparitii in Italia, fetele nu exista”, a declarat martorul respectiv, conform sursei citate mai sus.

coral