Luminita Anghel ar putea da oricand muzica pe un business in domeniul organizarii de evenimente.

La 50 de ani, cantareata a descoperit ca-i place sa dea petreceri pentru copii si ca e gazda perfecta.

De cand a devenit mama naturala, intr-un moment in care nu mai spera la o astfel de minune, viata Luminitei Anghel s-a schimbat complet. Artista a continuat sa cante. Nu a renuntat la joburi, insa si-a schimbat preocuparile dintre concerte.
Interpreta ii aloca cea mai mare parte a timpului fiului sau, Filip, care acum are sapte ani. Chiar si atunci cand este obosita dupa o zi sau o noapte incarcata, artista nu spune „nu” cand micutul ii cere sa se joace impreuna.

Mai mult, de cateva ori pe luna, ii organizeaza lui Filip intalniri la un loc de joaca sau acasa, cu colegii si prietenii. Iar ea face si pe gazda, si pe babysitterul. Tot Luminita este cea care-l ia pe la scoala, sotului sau, Silviu Dumitrache, revenindu-i insa misiunea de a-l duce la cursuri dimineata.

Relatie rece cu fiul adoptat

Pe cat de apropiat ii este Filip, pe atat de indepartat ii e David, fiul adoptat, cu care Luminita a avut o serie de conflicte intens mediatizate. David Puscas da vina pentru racirea relatiei dintre ei pe cantareata, care s-ar fi schimbat dupa ce s-a casatorit cu actualul sau sot.

„Eu cu mama eram cei mai buni prieteni. Faceam totul impreuna. Nu existau secrete intre noi. Si vorbeam despre absolut orice, de la droguri la orientare sexuala. Eu pe mama am vazut-o intotdeauna cea mai buna prietena a mea. Dupa ce s-a recasatorit, totul s-a schimbat. Eu cu acel om nu m-am inteles deloc. A inceput sa devina autoritar, sa-si impuna regulile. Si a schimbat-o pe mama”, povestea David pe vlogul sau, in urma cu ceva timp.

coral