Starea de sanatate a lui Mihai Constantinescu se afla intr-o continua evolutie favorabila, iar familia si prietenii artistului vorbesc, in fiecare zi, despre o minune medicala. Dupa multe luni de asteptare, vestile care sosesc dinspre Spitalul Floreasca sunt din ce in ce mai bune, iar o eventuala externare a indragitului cantaret nu mai pare doar o speranta desarta.

Simona Secrier, sotia lui Mihai Constantinescu, a declarat ca acesta se afla internat, in continuare, la Sectia de Terapie Intensiva, insa evolutia este vizibila si imbucuratoare. Daca, pana acum, nu se putea discuta decat despre perspective sumbre, iata ca Mihai Constantinescu se simte din ce in ce mai bine, toti cei care l-au cunoscut sperand ca, la un moment dat, sa fie externat.

”Mihai este inca la Terapie Intensiva, dar, multumesc lui Dumnezeu, se vede ca evolueaza in bine. Acum trebuie sa mai avem doar rabdare”, a spus Simona, conform wowbiz.ro. Fiecare gest facut de Mihai Constantinescu este o mare bucurie pentru sotia sa, iar aceasta asteapta, cu infrigurare, momentul in care Mihai Constantinescu va putea sa rosteasca primele cuvinte… ”Nu vorbeste, inca, dar speram ca se va intampla asta cat de curand. Dar intelege tot, reactioneaza la stimuli! Ma stange de mana cand vorbesc cu el, cand vrea ceva, este un lucru care ne incurajeaza, care ne face sa fim optimisti”, a mai declarat Simona Secrier, sotia lui Mihai Contantinescu.

”Progrese importante pentru el si familie”

Acum cateva zile au sosit si alte vesti care au confirmat imbunatatirea starii de sanatate a lui Mihai Constantinescu.  Artistul este inca slabit, dar evolutia este vizibila. Surprinzator, artistul a putut sa isi miste mainile si – se vorbeste chiar despre o ”minune” – a reusit sa bea apa singur, dintr-o cana.
”Mihai Constantinescu a facut o serie de progese, poate minore pentru multi, dar extrem de importante pentru el si familie. Daca initial si-a putut misca mainile, acum, a baut apa singur, din cana! E o minune! Toata lumea se roaga si spera ca lucrurile sa evolueze si mai mult”, au dezvaluit surse din spital.

coral