News Flash:

Mămică din Cluj căreia medicii nu i-au mai dat nicio șansă, salvată de un chirurg brașovean

18 Ianuarie 2023
23647 Vizualizari | 0 Comentarii
Medicul Bogdan Moldovan

O mămică din Cluj a fost salvată de la moarte sigură de către un chirurg brașovean, după ce ceilalți medici i-au spus că nu mai are nicio șansă.

Medicul Bogdan Moldovan, de la Spitalul Sf. Constantin din Brașov, a relatat incredibila poveste a mămicii de 37 de ani, căreia nu i s-a dat nicio șansă la viață și a fost trimisă să moară la un centru de paliație, pentru a suferi cât mai puțin în ultima parte a viețiii:

”Bianca, 37 ani, e din Cluj și e mama unui copil de 6 ani. A fost diagnosticata cu un cancer de col uterin și a urmat tratamentul oncologic indicat în IOCN (radio-chimioterapie).Nu a ieșit din recomandările medicilor, a urmat tratamentul «ca la carte/conform ghidului». În luna decembrie i s-a comunicat că nu se mai poate face nimic și i s-a recomandat un centru de paliație, unde să își încheie viața. A cerut o părere și la noi și am constatat ca tumoarea e rezecabila, deși invadează organele din jur: vezica urinara, rect, uretere, neavând metastaze la distanta.

A fost operată cu succes luni 09.01 în faza de insuficienta renala obstructiva și ocluzie intestinala, practicandu-se exenteratie pelvina totala cu hemicolectomie dreapta, rezervor urinar Bricker și colostoma pe descendent. Plombaj pelvin cu plasa de Vicryl și flap epiploic.

Evoluție favorabila cu normalizarea funcției renale și reluarea tranzitului.

SFAT: NU ACCEPTATI «FĂRĂ LUPTĂ» UN VERDICT DE INOPERABILITATE. DE CELE MAI MULTE ORI, IMPOSIBILUL E POSIBIL”, a subliniat medicul Bogdan Moldovan, confom bizbrasov.ro.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

mamica cluj medic brasovean
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0927 (s) | 22 queries | Mysql time :0.034796 (s)