Gheorghe Dincă a făcut mărturisiri șocante, la 3 ani de la dispariția Luizei Melencu. Monstrul din Caracal a povestit judecătorului cum a răpit-o pe tânără, iar detaliile sunt halucinante. Cu toate acestea, bărbatul insistă că nu a ucis-o pe fată, însă recunoaște că a răpit-o. El spune că i-ar fi oferit bani acesteia, iar ea a acceptat să întrețină relații intime cu el.

Mărturisire șocantă făcută de Gheorghe Dincă, la 3 ani de la dispariția Luizei Melencu

Procesul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru răpirea și uciderea a două tinere continuă. Monstrul din Caracal a făcut declarații în fața instanței, iar judecătorul i-a cerut să nu mintă instanța, deoarece acesta a început să se contrazică în declarații, invocând timpul îndelungat scurs de la comiterea faptei. Magistratul l-a întrebat pe Dincă dacă nu i s-a părut deplasat să o întrebe pe tânără unde merge și ce face, având în vedere diferența foarte mare de vârstă. Acesta a spus senin că nu a analizat acest aspect și că i-ar fi dat 20 de lei tinerei, pentru a petrece momente intime cu ea. A povestit cum a răpit-o pe fată.

„Dincă: Am scos două bancnote de 10 lei şi i-am întins cu mâna dreaptă pe banchetă. Intenţia a fost să îşi ia ceva că mi-am dat seama că are probleme financiare. Am dat să cobor din maşină şi ea a luat banii şi i-a băgat în geacă, în buzunar. Când am coborât din maşină i-am luat telefonul de pe bancheta din spate.  Am crezut că poate să facă o înscenare şi să zică că a fost luată cu forţa. M-am suit la volan şi m-am dus să întorc maşina. Am mai mers, nu ştiu,  până la urmă am vrut să întorc, am întors. A fost de acord să meargă cu mine pentru s.. oral.

Marturisirea socanta facuta de Dinca, la 3 ani de la disparitia Luizei

„M-a lovit peste ochi”

Judecător: Păi nu, mi-aţi spus că e de acord să facă s.. oral, nu mi-aţi spus că ea a fost de acord să meargă la locuinţa dumneavoastră. Nu mă minţiţi.

Gheorghe Dincă: Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem s.. normal. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri. A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini”, se arată în înregistrarea din instanţă cu mărturia lui Gheorghe Dincă, scrie Antena 3.ro.

Între timp, mama Luizei Melencu a făcut o declarație plină de durere pe Facebook, la 3 ani de la dispariția fiicei sale. Aceasta a dispărut fără urmă și se consideră că a fost ucisă de Gheorghe Dincă. Cu toate acestea, mama ei speră să fie în viață și spune că filmul răpirii fiicei sale a fost „regizat de instituțiile statului, iar actorul principal este doar Gheorghe Dincă”. Femeia mai spune că știe exact motivul pentru care cazul fiicei sale nu a fost rezolvat. Ea susține că dosarul răpirii nu a fost soluționat pentru a nu fi dată în vileag rețeaua de trafic de persoane din care ar face parte oameni cu funcții înalte. Monica Melencu mai spune că încă speră că fiica ei este în viață.

coral