Un incident de o violență uluitoare a avut loc în noaptea de duminică spre luni în localitatea Bistra din Județul Alba. Doi tineri care se aflau într-un autoturism au fost atacați cu răngi de fier în cap. Au fost răniți, iar mașina a fost distrusă. 

„În noaptea trecută, în jurul orei 23,50, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe raza localității Bistra unde o persoană a semnalat faptul că la un local nu se respectă regulile de prevenire a răspândirii Covid și funcționează fără respectarea programului. Polițiștii au constatat că localul era închis.

Ulterior, în jurul orei 01,00, a fost primit un apel prin care era semnalat faptul că persoana care a făcut sesizarea cu privire la local a fost agresată, iar autoturismul i-a fost distrus. A fost deschisă o anchetă pentru lovire sau alte violențe și distrugere, a fost efectuată cercetarea la fața locului și în continuare se fac cercetări pentru identificarea autorilor.

Inspectoratul de Poliție Județean Alba asigură opinia publică de faptul că sunt verificate toate aspectele legate de acest incident și sunt efectuate toate demersurile necesare pentru identificarea și tragerea la răspundere penală a agresorilor”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Atacatorii purtau cagule pe față in momentul atacului. La fața locului s-a deplasat și criminalistica.

Este vorba despre un activist civic din zonă care a făcut o reclamație prin 112 la faptul că, barul din sat este deschis după ora 21, deși acest lucru este interzis prin lege pe timpul stării de alertă pe timpul pandemie COVID 19. 

coral