News Flash:

Mașina unui ofițer SRI, găsită incendiată

9 Septembrie 2020
1113 Vizualizari | 0 Comentarii
Masina in flacari

Autoturismul unui angajat al Serviciului Român de Informații a fost găsit făcut scrum, în comuna Gruiu din județul Ilfov. Mașina fusese furată noaptea trecută și nu este exclus să fi fost folosită în atacul dat la bancomatele din Otopeni și apoi abandonată, scrie G4Media.

Gruiu se află la 9 km de Nuci, tot în Ilfov, locația unde prim adjunctul directorului SRI, șeful operativ al spionajului, generalul locotonent Răzvan Ionescu, are o casă de vacanță, scrie flux24.ro.

Deocamdată conducerea SRI nu a făcut nici o precizare privind acest caz asupra căruia plutesc semne de întrebare. Nu știm în acest moment dacă este pur și simplu o coincidență sau este un semnal de tip mafiot la adresa nr.2 în SRI.

Generalul Răzvan Ionescu este considerat unul din profesioniștii din SRI.

Conform siteului SRI:

”Domnul general-locotenent Răzvan Ionescu are 47 de ani și o experiență de peste două decenii în munca operativă a Serviciului. De profesie este fizician, absolvent al Facultății de Fizică din cadrul Universității București. A urmat cursurile postuniversitare cu specializarea Geopolitică și Geostrategie din cadrul Academiei de Studii Economice, a absolvit masterul NATO Senior Executive din cadrul SNSPA, a absolvit cursurile seminarului Combaterea Armelor de Distrugere în Masă și Terorismului din cadrul Centrului European pentru Studii de Securitate George C. Marshall din Germania.

De-a lungul carierei în SRI, domnul general-locotenent Răzvan Ionescu a ocupat mai multe funcții, atât în cadrul unităților centrale, cât și teritoriale, unde a avut succese operaționale de anvergură, în parteneriat cu servicii de intelligence din spațiul euroatlantic, pe problematici privind criminalitatea organizată transfrontalieră, respectarea regimurilor internaționale privind proliferarea sistemelor de armament, fluxuri financiare internaționale, migrație și terorism.

A fost încadrat în SRI cu gradul de locotenent și a absolvit ca șef de promoție cursurile de inițiere. A fost avansat la gradul de general-maior la 1 decembrie 2017. Anterior numirii în funcția de prim-adjunct al Directorului SRI, a condus o unitate centrală cu activitate în combaterea amenințărilor transfrontaliere. În activitatea sa a colaborat excelent cu partenerii instituționali ai SRI, atât interni, cât și externi.”

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 33 queries | Mysql time :0.050142 (s)