News Flash:

Mai mulți elevi au participat la activităţile de informare şi prevenire a victimizării copiilor în cadrul Proiectului „Şcoala siguranţei TEDI”

26 Februarie 2019
1715 Vizualizari | 0 Comentarii
2 1

La data de 25 februarie a.c. poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Aiton au desfăşurat activităţi de informare şi prevenire a victimizării copiilor în cadrul Proiectului „Şcoala siguranţei TEDI”. Activităţile au avut ca scop informarea copiilor cu privire la prevenirea implicării lor în accidente rutiere şi în alegerea în siguranţă a locurilor de joacă. La activităţi au participat 20 de elevi şi 3 cadre didactice.

La data de 25 februarie a.c., poliţiştii Biroului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii Cluj în colaborare cu specialiştii Agenţiei Naţionale Antidrog – Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Cluj şi jandarmii Grupării Mobile de Jandarmi „Ştefan Cicio Pop” au desfăşurat 4 activităţi de informare în cadrul Campaniei „MAI mulţi împreună pentru tine”, respectiv activităţi de informare asupra riscului privind consumul de droguri dar şi de prevenire a consumului de droguri sau substanţe interzise. Activităţile s-au desfăşurat cu elevi din cadrul Liceului Tehnologic Gherla şi Liceului Teoretic „Petru Maior” Gherla.

La activităţi au participat 113 tineri şi 5 cadre didactice.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

7-1
elevi actiune participare informare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1168 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036760 (s)