News Flash:

Mai mulți elevi din Anglia, Turcia, Grecia și Polonia au vizitat Primăria Cluj-Napoca

29 Mai 2019
1257 Vizualizari | 0 Comentarii
Vizita elevi Erasmus

Primăria municipiului Cluj-Napoca a primi vizita unor elevi și profesori din Anglia, Turcia, Grecia, Polonia, alături de tineri din România, implicați într-un proiect Erasmus+ realizat în parteneriat cu Colegiul Tehnic Napoca.

Proiectul urmărește implicarea elevilor în activități care promovează un stil de viață sănătos, crearea de instrumente necesare dezvoltării și exersării competențelor sociale, asumarea responsabilităților pentru finalizarea sarcinilor și găsirea de soluții creative - toate acestea fiind aptitudini esențiale pentru ceea ce înseamnă locurile de muncă ale viitorului.

Primarul Emil Boc a subliniat din nou că avem cea mai proeuropeană generație de tineri din istoria Uniunii Europene. În consecință, este obligatoriu sa alocăm mai mulți bani pentru proiecte precum cele derulate prin Erasmus+, program al cărui buget va fi triplu odată cu intrarea în vigoare a noului exercițiu bugetar al Uniunii Europene.

În acest cadru, edilul le-a prezentat elevilor profilul strategic și avantajele competitive ale Clujului, precum și factorii cheie de dezvoltare pe care mizează comunitatea noastră: inovarea, creativitatea și educația tinerilor, cea mai valoroasă resursă a orașului.

Discuția a inclus și principalele politici pe care le practică municipalitatea clujeană în vederea unei dezvoltări durabile a orașului și a creșterii calității vieții pentru locuitorii Clujului - spre exemplu, 20% din taxele clujenilor sunt reinvestite în EDUCAȚIE, cea mai sigură investiție pentru viitorul fiecăruia dintre noi.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

61707206_2298230216932457_8096268864859406336_n
elevi primaria cluj-napoca emil boc
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1030 (s) | 22 queries | Mysql time :0.030150 (s)