News Flash:

Mai multe tronsoane de autostradă vor fi inaugurate în acest an

3 Septembrie 2020
1190 Vizualizari | 0 Comentarii
autostrada

Cei 5,5 kilometri de autostradă care leagă Biharia de Borş vor fi dați în trafic în data de 4 septembrie, iar în a doua parte a lunii septembrie se va finaliza şi lotul Iernut-Cheţani şi se va da în trafic cu nodul de la Cheţani, a declarat, miercuri, directorul general al CNAIR, Mariana Ioniţă

„Prima inaugurare – în data de 4 septembrie se vor pune în trafic 5,5 km la Borş. Undeva în a doua parte a acestei luni se va termina şi Iernut – Cheţani şi se va da în trafic cu nodul de la Cheţani. De asemenea, vom da în trafic varianta ocolitoare a Bacăului în curând, o parte, şi o parte mai spre finalul anului. Eu îmi manifest speranţa că dăm Sebeş – Turda lotul 1 în trafic, manifest speranţa – şi sigur se va întâmpla asta – să dăm în trafic centura Rădăuţiului. Dacă şi Aktor pe Sebeş – Turda 2 va reuşi să câştige din timpul pierdut să vină şi el, ne face o surpriză plăcută. Ăştia sunt kilometrii pe care ne bazăm anul acesta”, a spus Ioniţă.

Lotul 3 al Autostrăzii A3 Transilvania, între Iernut şi Cheţani, are o lungime de 17,9 kilometri şi face parte din tronsonul Câmpia Turzii – Târgu Mureş. Nodul de la Cheţani de pe Autostrada Transilvania este construit de compania Straco (cea care construieşte lotul 4 Cheţani – Câmpia Turzii), astfel încât lotul 3 Iernut – Cheţani să poată fi dat în folosinţă.

Şeful CNAIR a dat asigurări că se va inaugura anul acesta lotul 1 al autostrăzii Sebeş-Turda, cu toate că a păstrat o rezervă în privinţa acestui subiect.

„Sebeş – Turda lotul 1 eu am speranţă că se dă sigur în trafic anul acesta, lucrăm la asta. Sigur, vor mai fi nişte bretele, care rămân pentru prima parte a anului ce vine, dar nu vor afecta traficul şi acum facem şi noi tot ce ne stă în putinţă pe partea de management de proiect să câştigăm puţin timp cu Sebeş – Turda lotul 2, unde suntem mult mai în urmă. Dorinţa noastră era de finalizare anul ăsta. Eu vă spun aşa, cu o şansă de 90%, îmi las o rezervă, pe Sebeş – Turda lotul 1 există speranţă şi, cu o organizare bună, şi pe lotul 2”, a adăugat ea.

Lotul 1 al autostrăzii Sebeş – Turda este executat de Asocierea Impresa Pizzarotti & C SPA Pomponio Construcţii SRL. Lungimea este de 17 km. Lucrările la lotul 2 sunt executate de Asocierea Aktor Technical Societe Anonyme (Aktor SA) - SC Euro Construct Trading 98 SRL.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

autostrada tronson iernut chetani sebes turda cnair
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1100 (s) | 33 queries | Mysql time :0.056328 (s)