Sase vedete s-au ascuns joi seara in spatele unor masti spectaculoase, in cadrul unei noi editii “Scena misterelor”, prezentata de Dan Negru, alaturi de Romica Tociu, la Antena 1.

Celebritatile care s-au deghizat in spatele unor personaje precum Venom, Craiasa Zapezii, Zorro, Ralph din filmul „Ralph Rupe Netu”, a unei spectaculoase zeite hinduse ori a unui Smiley Face extrem de simpatic au trebuit sa fie ghicite de cele zece vedete din platou, Pepe, Diana Munteanu, Cosmin Selesi, Anca Neacsu si Ionut Iftimoaie, respectiv Rona Hartner, Dorian Popa, Luminita Anghel, Andrei Duban si Lino Golden, impartiti in doua tabere, a Galacticilor si a Starurilor.

Celebra actrita Maia Morgenstern s-a ascuns joi seara, la „Scena misterelor”, in spatele unei spectaculoase zeite hinduse. Desi nimeni nu a recunoscut-o dupa aspect sau gesturi, vocea-i inconfundabila a dat-o de gol. „Are vocea aceea pe care o recunosti din spatiu”, spune Diana Munteanu, din echipa Galacticilor. Scheciul sustinut de masca, alaturi de Cosmin Selesi si Serban Copot, pe un subiect inspirat din reality-show-ul ”Asia Express – Drumul Elefantului”, in cadrul caruia cei doi au concurat, a fost unul spumos. „A fost o joaca foarte frumoasa. Ne-am amuzat”, a spus, la demascare, marea actrita.

Actrita Maia Morgenstern a fost decorata de presedintele Iohannis, la inceputul lunii actombrie a anului trecut, alaturi de regizorul Catalina Buzoianu si de presedintele Fundatiei Elvetiene pentru Orgi din Romania, Ernst Leonhardt, intr-o ceremonie organizata la Palatul Cotroceni.

coral