Cinci copii din Târgoviște își plâng cu disperare mama după ce biata femeie a fost ucisă de o mașină pe trecerea de pietoni. Zeci de minute au încercat medicii să o țină în viață, însă manevrele lor nu au dat rezultat.

Șoferul, un tânăr de 19 ani, a fost audiat și este cercetat în stare de libertate.

Larisa se îndrepta sâmbătă seară spre casă de la serviciu. În momentul în care a traversat pe trecerea din pietoni o mașină sport a spulberat-o.

Un martor a sărit în ajutorul femeii de 33 de ani până să sosească ambulanța. Pentru victimă însă impactul s-a dovedit devastator.

Corina Corneanu, medic SAJ Dâmboviţa: ”Când am ajuns la fața locului pacienta era în stop cardio-respirator, cineva de la fața locului îi făcea masaj cardiac”.

Echipajul de la ambulanță sosit la fața locului a încercat să o resusciteze pe femeie preț de 45 de minute. Din nefericire, în cele din urmă s-a văzut nevoit să îi declare decesul.

Șoferul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe de sânge. Nu băuse, așa că a fost audiat imediat. Deja are pe numele lui un dosar penal pentru ucidere din culpă însă este cercetat în libertate.

Elena Iorga, rudă a victimei: ”Sigur a pierdut controlul volanului, a avut viteză foarte mare. Dacă era cu viteză mică, dacă încetinea la trecerea de pietoni nu avea cum să o omoare”.

Bianca Iorga, sora victimei: ”Cu siguranță a mers tare, dacă nu mergea tare, îi rupea o mână, un picior. Are 5 copilași”.

Avea un băiat și patru fete

Larisa avea un băiat de 14 ani și 4 fete. Aceștia au stat mai mult printre străini cât ea a fost plecată la muncă, în Italia.

Eduard Popa, iubitul victimei: ”Voia să ia copiii acasă, să îi creștem acasă, să nu mai stea prin străini”.

Femeia se angajase la o fabrică și avea o nouă relație.

Rudele șoferului susțin că acesta ar fi nevinovat și că pietonul ar fi apărut brusc înaintea autoturismului

Unchiul şoferului: „Venea spre casă copilul, dar femeia i-a sărit dintr-o dată în față, pe trecerea de pietoni, dar el a evitat cât a putut, de a intrat în pom. Nu a mai avut ce să mai facă.”

  coral