Deși este o victimă, tot ea trebuie să plătească! Familia Alexandrei Măceșanu este de-a dreptul revoltată de ceea ce și se întâmplă. Mama fetei răpite de Gheorghe Dincă afirmă că pentru fiecare contestație făcută în „cazul Caracal” ea și soțul au fost amendați.

Primul termen în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu a avut loc astăzi, 21 octombrie, la mai bine de un an de când s-a aflat despre cazul celor două fete.

Tribunalul Dolj a respins însă cererea de disjungere, prin care cele două familii au cerut judecarea separată a cazurilor.Motivul este unul evident: faptele au fost săvârșite diferit, iar în cazul Luizei nu s-ar fi stabilit dacă este vorba de omor.

Mama Alexandrei Măceșanu, revoltată la culme

Adda, despre singurătate şi depresie: „Nu aveam pe nimeni, eram eu și cu mine”

Tudoriţa Măceşanu, mama care și astăzi își plânge copila dispărută este mai mult decât revoltată de ce i se întâmplă ei si tatălui Alexandrei. Cei doi părinți suferinzi s-au ales cu o „amendă”…și nu este nicidecum prima dată.

Femeia a susținut faptul că fiecare dată când a depus o contestaţie în dosar s-a ales cu o astfel de penalitate. Valoarea acesteia este de 80 de lei, iar soțul a fost, de asemenea, sancționat cu aceeași sumă de bani.

Supărată, dar resemnată, mama Alexandrei a ținut să transmită un mesaj dur și ironic către statul român.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează.

”Rușine țării noastre!”

Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi încurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată.

În fapt, ar fi vorba despre cheltuielile de judecată pe care contestatarii trebuie să le achite în cazul respingerii solicitării lor. Aurel Moldovan, avocatul familiei Melencu a susținut că nu se dorește aflarea adevărului în acest caz coral