Veste uriasa pentru parintii celor doi frati din Bals care au murit intr-un groaznic accident rutier, in mai 2017, in timp ce mergeau la facultate, la Craiova. Mama celor doi studenti, in varsta de 48 de ani, a nascut, zilele trecute, o fetita.

Familia din Bals care, in urma cu doi ani, isi pierdea cei doi copii, are, in sfarsit, si motive de bucurie. Greu-incercatii parinti au acum o fetita care, potrivit apropiatilor, seamana izbitor cu fiica lor. Femeia ar fi urmat, in ultimii ani, mai multe tratamente de inseminare artificiala, iar ultimul a reusit, au povestit surse din apropierea familiei .

A venit din strainatate sa isi inmormanteze copiii

Doi frati, o fata si un baiat, in varsta de 23 si 24 de ani, din Bals, si-au pierdut viata, iar o alta persoana a fost ranita, in 2017, intr-un accident rutier produs pe Drumul National 65, in localitatea Robanesti, judetul Dolj.

In acel moment, mama lor era la munca in strainatate si a venit de urgenta in tara sa-si ingroape cei doi copii. Gabriela si Florin au murit la sfarsitul lunii mai.

Potrivit reprezentantilor Politiei Dolj, soferul unui autoturism, inmatriculat in judetul Olt, care se deplasa pe directia Bals-Craiova a pierdut controlul asupra volanului si a intrat pe contrasens intrand in coliziune cu un autoturism Ford Focus. In urma impactului, cei doi ocupanti ai autoturismului din Olt, doi frati, au murit. Soferul celuilalt autoturism a fost ranit.

„Din accident sunt doua persoane decedate, doi frati, o fata si un baiat, de 23, respectiv 24 ani, din Bals. Ambii se aflau in Opel. Soferul nevinovat a fost ranit usor”, a precizat atunci Amelia Barbu, purtator de cuvant al Politiei Dolj.

“Lacrimi si flori…”

Pe Facebook au aparut, la vremea respectiva, mesaje emotionante pentru Gabriela si Florin.

“Doi copii frumosi, frati, morti azi in accident: Florin si Gabriela. Baiatul, coleg de facultate cu fetita mea, venea de la Bals la Craiova, ca avea examen maine. Lacrimi si flori pentru sufletele lor tinere si curate. Mama lor este plecata din tara la munca”, a scris o doamna care ii cunostea pe cei doi tineri.

“Dumnezeu sa-i odihneasca in pace! Pacat de tineretea lor! O lumanare si multe flori pentru sufletele lor tinere!”, a scris o alta persoana. “Tragedie fara margini. Bunul Dumnezeu sa le odihneasca sufletele in pace. Ce pot sa spun? Nu vreau sa ma gandesc ce o fi in sufletul parintilor”, a comentat altcineva. coral