Samantha Ford (37 ani) din Kent, Marea Britanie, și-a omorât gemenii de doar doi ani, într-un accident de mașină provocat cu intenție, în cea de-a doua zi de Crăciun, după ce soțul ei s-a fotografiat cu unul dintre copii, fetița Chloe, și a declarat că e preferata lui. 

Femeia, despre care se bănuiește că ar fi suferit de depresie postnatală, a avut la rândul ei câteva răni în urma accidentului, însă de îndată ce medicii i-au acordat primul ajutor, a fost dusă la poliție, starea ei nefiind una gravă. Tabloidul britanic Daily Mail, notează că factorul declanșator din spatele oribilului gest al femeii ar fi fost o fotografie postată de soțul ei pe Twitter, în care acesta apare alături de fetița sa, Chloe. Mesajul care însoțea poza era „Îmbrățișându-mă cu fetița mea preferată”.

Presa britanică mai scrie că anchetatorii au motive clare pentru a crede că accidentul a fost provocat cu intenție. În plus, femeia nu avea niciun motiv pentru a călători cu cei mici, în mijlocul nopții, pe o autostradă aproape de coastă.

Cu toate că gemenii, fetița Chloe și băiețelul Jake, au supraviețuit accidentului, ei au murit în aceeași noapte la spital, starea lor fiind una critică. Femeia este acum anchetată pentru omor din culpă și riscă mulți ani de închisoare.

coral