Un bărbat din SUA a găsit pe stradă un portofel în care, deși nu era niciun act de identitate, se afla o sumă însemnată de bani. Citind, a aflat că scrisoarea a fost scrisă în anul 1954, și era extrem de emoționantă.

,,Dragă Michael, Mama mi-a interzis să ne mai întâlnim. Iartă-mă! Trebuie să știi că te iubesc și te voi iubi mereu. Anna”, scria pe bilețel.

Cel care a găsit portofelul a decis să o caute pe cea care redactase scrisoarea, dar pentru

că nu avea adresă a fost nevoit să se intereseze la poștă și, astfel, a aflat numărul de telefon.

În momentul în care a sunat la numărul respectiv și a întrebat de Anna, a aflat că vorbește de fapt cu fiica ei și că Anna este internată într-un azil de bătrâni.

Bărbatul a mers la azil și i s-a dat voie să o viziteze pe Anna, iar în momentul în care i-a arătat scrisoarea,

femeia i-a povestit emoționată că numele bărbatului este Michael Goldstein și că i-a scris această scrisoare când avea 16 ani.

Anna l-a mai rugat pe cel care a găsit portofelul și să îi spună lui Michel, dacă îl va găsi, că ea nu s-a căsătorit niciodată și că a continuat să îl iubească întreaga ei viață.

Ieșind din azil, omul a aflat de la gardianul de la poartă faptul că îl cunoaște pe acel Michael, care locuia chiar în cealaltă parte a azilului.

Gardianul, împreună cu bărbatul, au mers la Michael, i-au povestit că i-a fost găsit portofelul, dar că au găsit-o și pe Anna!

Bătrânul a fost emoționat până la lacrimi ți le-a explicat că nici el nu s-a căsătorit în tot acest timp, continuând să o iubească pe Anna.

După doar trei săptămâni, acești îndrăgostiți de o viață s-au căsătorit și și-au încununat iubirea care le-a fost interzisă în tinerețe. coral