Gabriela Cristea a devenit mamica pentru a doua oara in urma cu doua zile. Vedeta a adus pe lume inca o fetita sanatoasa, care va purta un nume de floare, Iris. Mama vitrega a Gabrielei l-a dat de gol pe Tavi Clonda si a marturisit ce a facut la nasterea fetitei sale.

”Tavi a stat langa Gabi la nastere! A intrat in sala si a dorit sa fie alaturi de ea din toate punctele de vedere! Ne-a si spus noua, celor din familie, ca ne tine la curent cu tot, sa stam linistiti si asa a fost! Imi aduc aminte ca imediat ce fata mea a devenit mamica din nou, sotul sau era in al noualea cer de fericire si a impartasit imediat starea lui celor care ne aflam pe holuri si aateptam vesti”, a spus Paula Craciunescu pentru WOWbiz.ro.

”Cezariana a decurs foarte bine, in ciuda faptului ca se spune ca abia dupa doi ani mai poti recurge la ea in cazul nasterii, iar Gabi a facut-o dupa un an si jumatate. Slava Domnului insa, este foarte bine. Fetita a luat nota 10! Pot sa va spun ca seamana leit cu Victoria! Asa arata si ea in prima zi de viata! Uite, ieri, de pilda, Tavi a dus-o pe micuta la spital, sa isi cunoasca surioara! Ce mai a fost un moment frumos si toata lumea este fericita! I-am cumparat ca si in cazul Victoriei, si al Petrei, fetita nasilor Cristina si Madalin Ionescu, un costum de tarancuta. E asadar o traditie si eu am vrut sa o pastrez”, a conchis Paula Craciunescu.

Gabriela Cristea, primele declaratii de pe patul de spital

La 44 de ani, Gabriela Cristea a adus-o pe lume pe cea de-a doua fetita. Deocamdata, proaspata mamica a ales sa nu-i arate fata. Aflata pe un pat din spitalul privat in care a nascut si Andreea Balan, vedeta de la Antena Stars a facut cateva marturisiri emotionante intr-un mesaj facut public:

“De azi, primavara pentru noi inseamna Iris!  Multumim echipei Sanador pentru grija pe care o purtati mamicilor si bebelusilor! Totul a decurs perfect atat pentru mine, cat si pentru bebe Iris! O primavara insorita tuturor si multumim pentru toate mesajele si gandurile bune!  Tavi Clonda #bebeiris #sanador #victorienii”. Tavi Clonda si Gabriela Cristea mai au o fetita, care are un an si jumatate.

coral