Se spune ca manichiura este oglinda unei femei, lucru care chiar poate fi adevarat. Unghiile reprezinta un element usor de observat de persoanele din jur, iar aspectul acestora poate spune multe despre tine.

Desi este posibil sa ai o viata incarcata, plina de provocari, obiective si responsabilitati, nu uita niciodata ca este nevoie sa iti aloci timp si pentru tine, pentru ingrijire, pentru lucrurile care te fac fericita si implinita.

Fie ca o realizezi acasa sau la salon, manichiura trebuie sa fie impecabila. Pentru a obtine acest aspect impecabil si atragator, un gel UV de calitate este ideal.

Care sunt avatantajele unei astfel de manichiuri?

Pentru ca o femeie moderna este mereu ocupata, cel mai probabil nu ai foarte mult timp liber, iar atunci cand ai, nu vrei sa il pierzi prin saloane saptamanal. De aceea, cea mai buna varianta pentru tine este gelul UV, care ofera unghiilor tale un aspect incredibil de frumos si iti ofera posibilitatea de a te bucura de unghii lungi, fara sa iti fie teama ca le vei rupe la cea mai mica atingere.

Aceste geluri se aplica usor si se pot mentine intr-o stare buna pana la 4 saptamani. Nu va fi nevoie, ca in cazul manichiurii cu oja clasica, sa te duci la salon o data pe saptamana sau sa aplici din nou straturile de oja acasa, deoarece un gel UV nu se va coji sau deteriora.

Un alt avantaj este acela ca nu iti va fi niciodata restrictionata creativitatea, pentru ca un astfel de gel este versatil si te ajuta sa creezi look-ul pe care ti-l doresti. El se aseaza perfect pe orice tip de unghie si nu este daunator pentru acestea. In magazinul online Melkior poti gasi geluri de unghii intr-o paleta de culori diversa, pentru a-ti fi satisfacuta orice dorinta in materie de manichiura.

Prin multitudinea de nuante, poti obtine un aspect simplu, o manichiura sofisticata sau una indrazneata, in mai multe culori. Iti poti pune creativitatea la incercare si poti amesteca geluri diverse pentru a obtine picturi pe unghii. Cu ajutorul unui gel UV, poti realiza atat manichiuri scurte, cat si foarte lungi, care vor rezista, cu siguranta. Poti avea un look diferit si indraznet, fara sa iti faci griji ca acesta va fi compromis.

Cum faci ca manichiura sa reziste cat mai mult?

Este evident faptul ca, oricant de rezistent ar fi un gel, daca nu incerci, pe cat este posibil, sa ai grija de el, acesta se va deteriora. Asadar, evita sa deschizi recipiente cu ungiile, deoarece aceasta actiune le zgarie si slabeste abrazivul.

Un alt lucru pe care trebuie sa il eviti este sa dezlipesti, intr-un mod agresiv, gelul de pe unghii, atunci cand vrei sa il indepartezi. Daca procedezi in acest fel, unghiile se vor exfolia si se vor subtia, iar cu siguranta nu iti doresti acest lucru pentru manichiura ta.

Daca vrei sa mentii aspectul impecabil si sanatatea unghiilor, evita sa fosesti in exces apa calda. Atunci cand folosesti, ai grija sa te stergi foarte bine pe maini. Bacteriile se dezvolta rapid in medii calde si umede, iar daca sub unghii patrunde apa, te poti confrunta cu infectii.

De asemenea, inmuierea frecventa a unui gel UV in apa fierbinte iti poate compromite aspectul minuat al manichiurii. Pentru a evita aceasta greseala comuna pe care o fac femeile, alege o temperatura a apei potrivita si foloseste manusi atunci cand speli vasele.

Ofera unghiilor tale un aspect impecabil, elegant, care sa atraga toate privirile si care sa reziste in timp, prin folosirea unui gel UV in realizarea manichiurii!

  coral