Andrei, fiul Manuelei Harabor, diagnosticat cu autism, are acum 27 de ani si nu si-a cunoscut tatal. Actrita spune insa ca ea l-a iertat pe Dan Chisu ca nu si-a recunoscut baiatul si nu-i poarta ranchiuna.

Ani buni, Manuela Harabor s-a batut in instanta pentru a obtine o pensie alimentara pentru Andrei, fiul sau, de la Dan Chisu. Regizorul nu si-a recunoscut insa niciodata copilul, care acum are deja 27 de ani.

Chisu declara, la un moment dat, ca actrita, cu care avusese o relatie de scurta durata, era casatorita in acel moment si ca niciodata nu au avut planuri serioase in doi.

Manuela Harabor si-a asumat, de voie, de nevoie, atat rolul de mama, cat si pe cel de tata si si-a crescut singura fiul, caruia nu i-a lipsit niciodata nimic.

Acum, la ani distanta, actrita a marturisit ca nu a tinut niciodata ranchiuna si suparare din cauza celor intamplate. Mai mult, ea a spus ca pe tatal copilului sau l-a iertat de mult:

“Eu iert foarte usor. Ma supar usor, sunt ca un foc de paie. Nu tin ranchiuna si suparare cu nimeni. Da, l-am iertat de mult, asa cum am iertat pe oricine”.
Se vede mireasa pentru a treia oara

Pana in prezent, desi a iubit intens, actrita nu a avut prea mult noroc in dragoste. S-a casatorit pentru prima oara cand era foarte tanara si nepregatita pentru un mariaj, asa ca acesta s-a incheiat cu un divort. Nici a doua oara nu a fost sa fie, Manuela Harabor bifand astfel doua casnicii esuate.

Totusi, nu ar zice nu unei noi tentative:

“Abia am implinit 51 de ani, nu stiu ce-mi rezerva viitorul. Dar niciodata nu e prea tarziu. Daca va ingadui Dumnezeu, de ce nu, da, as imbraca din nou rochia de mireasa”.

coral