Marcel Pavel a declarat joi seară, în cadrul emisiunii "Sinteza Zilei de la Antena 3 că a contactat COVID-19 pe fondul unei duble pneumonii pe care a făcută din cauza schimbărilor de temperatură de pe platoul de filmare ale emisiunii "Te cunosc de undeva"
Cântărețul a mai spus că nu a ajuns cu izoleta la spitall, așa cum s-a speculat în presă, ci a ajuns cu mașina persoanală, când s-a simțit rău. 

Marcel Pavel a mai declarat că este internat de 2 zile la Spitalul Matei Balș. 

"A aparut o dubla pneumonie in urma filmarilor. Acum 5 zile, după primele filmari.Temparatura din platou este de 40 de grade de la lumini, noi cu perucile, costumele pe noi… Avem o camera unde ne relaxam, mancam. Acolo sunt 17 grade, am facut soc termic. Prima dată am avut o sinuzită. Au fost afectate căile respiratorii superioare, apoi s-a lăsat pe piept totul şi am avut inspirația să fac o investigaţie pulmonară. În urma acestei pneumonie mi-au fost afectate caile superioare respiratorii, dureri de cap, amețeli, temperatură care 37,8 – 36,5 oscila. Am sunat colegii de la producție, m-au trimis sa fac testul", a povestit Marcel Pavel. 

Simptomele pe care cântărețul le-a mai reclamat au fost și insomnie și gat uscat. Testul a iesit pozitiv, a confirmat doctorul lui Marcel Pavel, citat de b1.ro

"Am venit cu masina mea, nu cu izoleta, m-au pus la zid( n.r. presa), nu m-au dus cu izoleta. Am avut subtemperatură, Monica Anghel a stat langa mine tot timpul a fost si la mine casa inainte de pneumonie",a spus Pavel. 

Marcel Pavel a ținut să precizeze că nu a fost prima vedetă care a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus din echipa emisiunii " Te cunosc de undeva" și implicit nu a adus el virusul pe platourile de filmare.

coral