Vestea ca Marcel Toader a murit a socat pe toata lumea. Omul de afaceri a suferit un infarct, iar medicii s-au chinuit aproape 45 de minute sa il resusicteze. La ora 17.02 s-a pronuntat decesul. In varsta de 56 de ani, Marcel Toader a fost un cunoscut om de afaceri prezent adesea in showbiz-ul romanesc.

Marcel Toader a fost cunoscut si pentru viata tumultuoasa pe care a avut-o. El a fost casatorit cu Gabriela Cristea, dar si cu Maria Constantin, de care a divortat in 2017, dupa ce artista l-ar fi inselat. Aceasta a ramas fara cuvinte la auzul acestei vestii triste: “Sunt inmarmurita de durere“, a declarat Maria Constantin pentru Huff.ro.

Avea probleme financiare mari

Se pare ca Marcel Toader trecea de ceva timp printr-o criza financiara, care nu avea nicio rezolvare. Barbatul povestise de unde i se trag aceste necazuri. „Raurile curg la vale, procesele merg inainte. E un proces normal de insolventa. Doua persoane au sa-mi dea niste bani de imprumut. I-am ajutat acum sase ani, au uitat sa mi-i mai dea.

Sa imprumuti atat cat sa iti permiti sa pierzi, o fraza foarte interesanta. Trebuie sa parasesc apartamentul respectiv, in care locuiesc si se va scoate la licitatie. Asta e problema. O sa ma mut in alta parte, nu e normal? Sunt lucruri care trec in viata, nu e primul apartament sau prima casa pe care o pierd.”, declara Marcel Toader.

coral