Se redeschide Oserul, Bazinul Olimpic din Grigorescu, activitatea pe lacurile de agrement Chios și Gheorgheni 1, dar și baza sportivă din Gheorgeni.

Oserul din 3 iulie

„După părerea mea, în 3 iulie Oserul va fi deschis. Acest lucru va fi anunțat din timp. Sunt șanse mari să se redeschidă, în anumite condiții”, a spus primarul.

„În 16 iunie vom redeschide Bazinul Olimpic din Grigorescu. Acestea sunt datele preliminare care vor trebui confirmate. În prima etapă se va asigura accesul clienților care au abonamente de dinaintea suspendării activității bazinului și vom continua cu toți cei care doresc să intre pe bază de bilete”, a transmis primarul.

Accesul nu va fi condiționat de vaccinare sau test PCR.

„Dragi prieteni, v-am anunțat că vom deschide bazinul, iar acum vă oferim modalitatea de programare. Așa cum știți, putem primi clienți doar în limita a 70% din capacitate, iar prioritate au cei care dețineau abonamente sau erau cursanții noștri înainte de pandemie.

Notați-vă numărul nostru de telefon: 0264-588805. Aici se vor putea face programări începând de mâine, în intervalul orar 08-16. Serviciul funcționează în zilele lucrătoare.

După deschiderea bazinului, orarul programărilor va fi identic cu cel de funcționare:
– luni: 14 – 21:30
– marți- vineri: 06 – 21:30
– weekend: 08 – 17:30

Apa e din ce în ce mai bună, vă anunțăm când va ajunge la temperatura optimă pentru a putea deschide bazinul. Nu mai este mult până vom înota împreună, dragi prieteni”, au transmis reprezentanții bazinului.

Pe 12 iunie se deschide activitatea de agrement pe Lacul Chios și Gheorgheni 1

„Pe 12 iunie se deschide activitatea de agrement pe Lacul Chios și Gheorgheni 1. Pe Chios vor fi 19 ambarcațiuni, pe lacul Gheorgheni 1 vor fi 16 ambarcațiuni cu tarife de închiriere pe 30 de minute”. coral