News Flash:

Marele poet național, omagiat la Turda. Vezi programul evenimentelor

14 Ianuarie 2019
1299 Vizualizari | 0 Comentarii
Eminescu omoagiat la Turda

Primăria Municipiului Turda, Teatrul ,,Aureliu Manea" și Casa de Cultură a Municipiului Turda organizează, în data de 15 ianuarie, o serie de evenimente culturale cu prilejul împlinirii a 169 de ani de nașterea marelui poet național, marcând astfel și ”Ziua Culturii Naționale”.

Manifestările vor debuta de la ora 15:00 la Galeria de Artă unde vor avea loc diverse ateliere de comunicare, cu titlul ”Eminescu al meu”, în cadrul cărora se va discuta despre importanța operei eminesciene și aportul lui Eminescu la dezvoltarea și unitatea culturii universale. Aceste ateliere sunt coordonate de directoarea Casei de Cultură, Ana Sevan.
De la ora 19:00, toți iubitorii poeziei eminesciene sunt așteptați la Teatrul Aureliu Manea, unde echipa TAMT a pregătit un recital de poezii interpretate într-o formulă inedită și spectaculoasă sub titulatura ”Și dacă...Eminescu”

In seria manifestărilor dedicate Zilei Culturii Naționale și celebrării poetului Mihai Eminescu se înscrie și concertul coral pe versuri eminesciene "Lacul codrilor albastru" susținut de corul "Armonia" al Casei de Cultură Turda. Evenimentul va avea loc în data de 17 ianuarie, ora 18,00 în Sala Mare a Primăriei Turda. 
 

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda mihai eminescu omagiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1243 (s) | 33 queries | Mysql time :0.044964 (s)