Margherita de la Clejani este inca o femeie singura, insa nu pentru ca isi doreste asta, ci pentru ca nu gaseste un barbat pe placul ei. Artista si-a deschis sufletul si a marturisit ce o supara cel mai tare.

„Sufar pentru ca nu-mi gasesc jumatatea, nu-mi gasesc o relatie, nu-mi gasesc un baiat asa cum imi doresc eu. Ceea ce imi doresc eu…eu sunt zodia leu, sunt un om perfetionist. Caut o relatie in care partenerul sa aiba multe calitati. Peste inselat as putea trece doar o singura data!', a povestit Margherita de la Clejani la Antena Stars.

De asemenea, Margherita a mai declarat ca nu intelege de ce toata lumea spune ca este operata din cap pana in picioare si ca a exagerat cu interventiile estetice. „Eu cand am aparut prima oara la tv, la 14 ani, eram blonda…eram grasa. Acum am 26 de ani. Toata lumea stie ca mi-am pus silicoane si cred ca am facut acest lucru pentru ca acum ma pot mandri cu piepltul meu. La mine chiar era nevoie de o pereche de silicoane. Nu aveam sani deloc si ma simteam complexata. Nu inteleg de ce lumea spune ca sunt operata din cap pana in picioare. Ce inseamna operat din cap pana in picioare? Da, intr-adevar, imi place sa am buzele mari, cu volum. Dar cred ca nu mai exista fete de varsta mea care nu isi pun acid hialuronic in buze, toate au.  Alte lucruri nu cred ca as avea nevoie pentru ca sunt tanara. Eu fac sport, mananc sanatos. Incerc sa am grija de mine si de aspectul meu', a mai spus bruneta.

coral