Maria Cârneci este în continuare devastată de moartea soțului ei, căruia i-a organizat de curând parastasul de un an. Marea artistă a mărturisit cu lacrimi în ochi care a fost ultima dorință a partenerului ei de viață, Giani, așa cum îl numea, cu drag.

Maria Cârneci a trăit un real șoc atunci când a aflat că partenerul ei de viață, Giani, s-a stins din viață. Chiar dacă lunile au trecut rapid, de atunci, interpreta de muzică populară susține că nimic nu mai e la fel, singurele care-i mai alină durerea fiind nepoate sale, scrie Spynews.

Invitată la „Acces Direct de Weekend”, Maria Cârneci a povestit că și acum așteaptă ca regretatul ei soț să se întoarcă acasă. Artista nu poate uita toate amintirile trăite împreună în cei aproape 40 de ani de căsnicie, partenerul ei fiindu-i alături peste tot, la fiecare spectacol. Totodată, cântăreața a dezvăluit că, de curând, i-a făcut lui Giani parastasul de un an.

„Un an ca o piatră de moară pe sufletul meu. Parcă aștept să intre pe poartă, pentru că atâția ani petrecuți împreună… nu pot să mă gândesc că nu mai vine niciodată și nu-l mai văd. O să încerc să trăiesc fără, dar e greu, pentru că am trăit împreună aproape 40 de ani. Un lucru de care sunt sigură e că viața mea nu va fi niciodată ca înainte. I-am făcut parastatul de un an”, a spus artista.

În continuare, marea artistă a declarat că ea și soțul ei s-au cunoscut în timp ce ea se cazase la un hotel. Terminând ASE-ul, Giani a fost toată viața director hotelier.

„El toată viața a fost director de hotel. Așa ne-am cunoscut, când eram cazată la hotel. Am avut niște socri foarte educați. Ne mai râcâiam, dar din lucruri mărunte, nu consistente și nu privitoare la viețile noastre”, a adăugat Maria Cârneci.

Maria Cârneci a dezvăluit şi care a fost ultima dorinţă a soţului ei, Giani.

„Atunci când i-a ieșit sufletul, dacă a regretat sau i-a părut rău de ceva înafară de noi, a fost de nepoate. Înainte cu vreo jumătate de oră a rugat-o pe Anamaria să-i mai arate o dată pe telefon fetele. E dureros ce spun și nu am vrut să împovărez fetele. Ele știu că „tatia” e la Doamne-Doamne și că vine odată”, a declarat cântăreața la „Acces Direct de Weekend”.

coral