Maria Carneci, in lacrimi la TV. Artista a vorbit despre momentele cumplite prin care trece dupa moartea sotului ei, dar si care a fost ultima dorinta a lui Romulus Petrescu.

In urma cu cateva luni, sotul Mariei Carneci a fost supus unei interventii chirurgicale. Din pacate, insa, dupa operatie au aparut mai multe complicatii. Artista este ingenuncheata de durere dupa moartea sotului ei si se simte singura, dar de dragul nepotelelor si a fiului ei, artista incearca sa isi revina.

„Nu pot sa spun cum e fara el ca nu stiu nici eu. E foarte greu ca aproape 40 de ani sa mergi cu cineva si nu intotdeauna pe roze, dintr-o data nu mai e, e greu. Incerc de dragul nepotelelor si de dragul lui sa fac tot ce pot. Noi vorbeam mereu ca intre prieteni, el era un om foarte educat si in banca lui, un om care nu stiu daca mi-e dat sa mai intalnesc. El toata viata a fost director de hotel, dar insotindu-ma a cunoscut tot felul de oameni.

Nu sunt in stare de munca, am anulat tot, am venit ca ma mai racoresc, am sa fac ceea ce ii placea lui cel mai mult. Cantece frumoase, nu i-ar fi placut sa plang, dar oricat de rationala as fi, mila omoara sentimentele astea. Toate amintirile sunt frumoase, eu sunt mai vulcanica de felul meu, el era bland, retras si controlat. Un om ordonat si in viata de familie. Nu ne-am certat niciodata, sa ne mascarim, certurile erau de substanta si nu esenta. A disparut o lume in care eu gaseam liniste si echilibru.

Maria Carneci a dezvaluit ca sotul sau a avut o ultima dorinta. Pe patul de spital, Romulus Petrescu i-a cerut sotiei sale sa fie imbracat intr-un anumit fel.

A murit lucid, privindu-ne pe mine si nora mea, am facut cu schimbul la spital. El era trecut pe morfina, dar avea dureri groaznice. Suntem neputinciosi, te uiti si vrei sa faci ceva, dar nu stii ce. E cea mai urata faza. L-a chemat pe Edi, i-a dat permisul, buletinul, tot. Pentru copil a fost un soc, am intrat eu in rezerva, l-am tinut de mana si tot se vaita si sufla greu. Mi-a spus ca are o rugaminte la mine, mi-a zis sa ma duc la el in dressing sa ii scot costumul, camasa alba cu palton. Eu stiam ce vrea, dar il intrebam ce sa fac cu ele. Si-a dat seama ca nu mai putea sa ma abtin sa nu plang”, a povestit Maria Carneci la Antena Stars.

coral