Maria Constantin si Dacian Varga s-au mutat impreuna, spun persoane din anturajul celor doi ”porumbei”, citate de click.ro. Maria Constantin isi reface viata alaturi de un fotbalist, de aceasta data, iar cei care sunt in preajma lor confirma o relatie foarte infocata. Numele fericitului amorez este Dacian Varga. Iubitul Mariei a fost fotbalist, are 34 de ani si poate fi regasit pe o lista – neoficiala, e drept – a ”crailor de Dorobanti”.

Maria Constantin a divortat de Marcel Toader cu 10 luni in urma, preferand o perioada de singuratate in care a dorit sa isi puna ordine in ganduri. Curtata permanent, frumoasa Maria Constantinescu s-a tinut, cel putin pana acum, tare pe pozitii, fara a marja la vreuna dintre propunerile sentimentale care i-au fost facute.

Dar intalnirea cu Dacian Varga s-a concretizat, iata, printr-o relatie aprinsa, desi iubitul Mariei nu intra in categoria barbatilor foarte bogati. Cu atat mai mult cu cat a fost slobod la punga de fiecare data cand s-a combinat cu cineva si a cheltuit banii cu lejeritatea celui care nu doreste decat sa traiasca din plin fiecare zi. Fara sa se gandeasca si la viitor. Mai mult, Varga este considerat si un barbat care schimba foarte des iubitele. Ramane de vazut daca Mariana Constantin va reusi sa il transforme pe Dacian Varga intr-un barbat de casa.

Maria Constantin si Dacian Varga s-au mutat impreuna: ”Vrea sa stea departe de presa…”

Fostul fotbalist si cunoscuta cantareata au participat, in weekendul trecut, la o nunta, iar cei prezenti le-au putut admira tinutele elegante. S-au comportat ca doi indragostiti, aruncandu-si priviri lascive si zambete sugestive.

„Maria si Dacian sunt impreuna de putin timp, dar deja s-au mutat impreuna. El sta in Dorobanti, iar Maria poate fi vazuta destul de des in zona aceea acum. Ea nu vrea sa faca declaratii despre iubit, pe motiv ca e viata ei privata si vrea sa stea departe de presa de aceasta data”, au declarat pentru click.ro persoane apropiate din anturajul celor doi.

Solista de muzica populara Maria Constantin este originara din Targu Jiu. S-a maritat prima data la varsta de 23 de ani, in anul 2008 cu Ciprian Tapota-Lataretu, si el cantaret si fiu de lautari. Dupa putin timp, aceasta a devenit mamica, insa casnicia s-a transformat in calvar. In anul 2013 a divortat. In acelasi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divortase de Gabriela Cristea.

Cei doi s-au casatorit in 2015, dar in toamna lui 2017 au aparut primele zvonuri ca se despart. Banii, dar si adulterul au fost acuzatiile pe care si le-au facut reciproc. Primul termen in procesul de divort a fost 21 noiembrie 2017 si s-a definitivat in ianuarie 2018.

 

coral