A fost un an greu pentru Maria Constantin, cu multa munca, stres, nopti pierdute si lacrimi pentru ca, in urma cu cateva luni si-a luat adio de la fostul sot, Marcel Toader, decedat din cauza unui infarct. Iata ca rasare soarele si pe strada Mariei si traieste acum unul dintre cele mai frumoase momente din 2019.

Studenta la Conservator, Maria Constantin a sustinut, ieri, sa obtina nota mare la un examen foarte greu, pentru care avea emotii. Cantareata de muzica populara a impartasit bucuria cu fanii de pe retelele de socializare si a postat o fotografie cu ea intr-o rochie foarte sexy, cu decolteu si crapatura pe picior, despre care crede ca i-a purtat noroc la examen.

„Rochia mi-a purtat noroc azi la examenul de canto!”, a scris Maria Constantin.

„Bravo, Maria! / Felicitari! Succes / Esti o frumoasa” – au reactionat fanii cantaretei.

Dupa cateva relatii care nu au mers si o casnicie esuata, Maria traieste acum, in sfarsit, o poveste de dragoste fericita, alaturi de Dacian Varga. Se straduieste din greu sa gaseasca timp pentru iubitul ei, dar si pentru concerte si scoala.

„Cand esti artist, trebuie sa mai pleci si atunci timpul pentru viata personala este unul destul de limitat dar incerc sa le fac pe toate, sa le impart”, spunea ea, potrivit Spynews.

coral