Recent, vedeta a postat mai multe imagini în costum de baie, uimindu-i pe fanii din mediul online.

Cel care i-a comentat fotografiile a fost Cătălin Botezatu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa cântăreți. Ei bine, declarațiile sale nu au rămas fără reacția Mariei Dragomiroiu.

În urmă cu câteva zile, artista s-a pozat în costum de baie, pe o plajă din Miami. Maria Dragomiroiu a postat imaginile pe rețelele de socializare, iar internauții au fost impresionați de cât de bine arată artista la 66 de ani. Solista a dezvăluit cum a ajuns să se posteze în costum de baie pe internet.

Cătălin Botezatu i-a comentat fotografiile Mariei Dragomiroiu, având numai cuvinte de laudă la adresa ei. Mai mult, creatorul de modă a comparat-o cu tinerele din ziua de astăzi. Bote a rămas impresionat de cât de bine arată solistă. La rândul ei, Maria Dragomiroiu i-a mulțumit designerului pentru toate cuvintele frumoase.

După ce a postat mai multe imagini în costum de baie, Maria Dragomiroiu a avut parte de o surpriză din partea lui Cătălin Botezatu. Creatorul de modă i-a comentat imaginile și a lăudat-o. Designerul consideră că solista este un exemplu pentru tinerele din ziua de astăzi, iar pozele în costum de baie ar putea fi puse pe coperta unei reviste. Interpreta de muzică populară a aflat de reacția fostului jurat de la Bravo, ai stil! și i-a transmis un mesaj plăcut.

Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…) Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri.’, a declarat Maria Dragomiroiu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

coral