Zilele trecute, Maria Dragomiroiu a făcut furori în costum de baie la vârsta de 66 de ani în Miami. Printre cei care i-au comentat apariția s-a numărat și Cătălin Botezatu, care a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei de muzică populară.

Maria Dragomiroiu: „Cu aceste poze, totul a fost o întâmplare”

Artista a dezvăluit că fotografiile au fost făcute în urma unei întâmplări, deoarece Mioara Velicu ar fi cea care a spus să meargă la ocea să facă niste fotografii.

„Cu aceste poze, totul a fost o întâmplare. Am avut spectacol în Miami, suntem în turneu, dar pe 26 o să vin acasă. A fost singura zi când am avut spectacol în Miami și a fost o zi cu soare. Draga mea prietenă și colegă, Mioara Velicu, mi-a spus să mergem la ocean să facem câteva poze. Eu merg în fiecare an la mare, pe litoral și de 20 de ani, nu am băgat piciorul în apă”, a povestit artista, potrivit Wowbiz.

Deși Maria Dragomiroiu a făcut publice imaginile, aceasta susține că este un om pudic și că inițial, nu și-a dorit să îl îmbrace.

Acel costum este al Mioarei. Prima dată nu am vrut să îl îmbrac pentru că eu sunt om mai pudic, nu îmi place. Până la urmă m-am îmbrăcat cu el, pentru că și soțul meu și ceilalți prieteni mi-au spus că îmi stă foarte bine. Și așa au ieșit. Eu sunt o iubitoare de selfie-uri, țin cont de lumina soarelui”, a mai spus Maria Dragomiroiu.

Artista spune că deși are 66 de ani, arată bine și are grija de ea

După ce Cătălin Botezatu vorbit despre fotografiile în care apare Maria Dragomiroiu, aceasta a aflat de reacția creatorului de modă  și a ținut să îi transmită un mesaj.

„Chiar voiam să îi mulțumesc în mod special pe pagina dumnealui. Îi mulțumesc din toată inima pentru apreciere. Mă bucur că a văzut că sunt un om, într-adevăr la 66 de ani, care arată bine, pentru că mă întrețin, am grijă de mine. (…)

Nu îl cunosc personal. Ne-am întâlnit de câteva ori, ne-am salutat, am stat de vorbă câteva cuvinte, dar nu ne știm ca prieteni. Eu îl apreciez, l-am apreciat toată viața pentru tot ce a realizat și a făcut și îi mulțumesc pentru că este un om care știe ce spune pentru că asta îi este meseria și faptul că a vorbit frumos și a considerat că sunt un exemplu pozitiv pentru tineri”, a declarat Maria Dragomiroiu pentru sursa citată.

  coral