Președintele Tineretului Național Liberal Cluj, Maria Forna, va candida din partea PNL Cluj pe lista de consilieri județeni. Odată ajunsă printre consilierii, Maria Forna dorește să fie vocea tinerilor clujeni la nivelul administrației județene.

„În mandatul 2020-2024, voi fi vocea tinerilor în Consiliul Județean Cluj dar și vocea tuturor celor care cred că dezvoltarea județului poate asigura o perspectivă reală a tinerei generații! La alegerile locale ‪din 27 septembrie voi candida, din partea PNL Cluj, pe lista de consilieri județeni. Echipa liberală de la nivelul Consiliului Județean Cluj, condusă de președintele Alin Tișe a generat, în mod incontestabil, dezvoltare și o calitate ridicată a vieții cetățenilor. Clujul anului 2020 este un județ cu adevărat european, cu o infrastructură de transport modernă, cu obiective turistice bine puse în valoare, cu parcuri industriale și facilități economice pentru IMM-uri, cu infrastructură medicală performantă, cu instituții de educație la standarde occidentale, cu o absorbție ridicată a fondurilor europene. Cu alte cuvinte, județul Cluj a devenit locul unde orice tânăr și orice român și-ar dori să trăiască și să muncească.
Toate aceste realizări au fost posibile datorită parteneriatului strâns, pe de-o parte între președintele Alin Tișe, primarul Emil Boc, europarlamentarul Daniel Buda, parlamentarii, primarii, consilierii județeni și locali ai PNL Cluj, Guvernul PNL și, pe de altă parte, cetățenii județului Cluj. În calitate de președinte al Tineretului Național Liberal Cluj, sunt onorată să fac parte din această echipă care a dovedit că poate pune județul nostru pe harta europeană a zonelor dezvoltate. Performanța administrativă de la nivelul județului Cluj trebuie continuată și în mandatul 2020-2024!”, a declarat Maria Forna.

 

coral