În prezența președintelui PNL, domnul Ludovic Orban și a premierului României, domnul Florin Cîțu, TNL Cluj a obținut ieri, la București, în cadrul Galei TNL „Mircea Ionescu Quintus" distincția „Cea mai activă filială în evenimente locale".

TNL Cluj a câștigat acest premiu și în cadrul ultimei Gale, care a fost organizată în anul 2019, în prezența președintelui României, domnul Klaus Iohannis, reconfirmându-se astfel că suntem o organizație puternică și performantă.

"Deși am traversat cu toții o perioadă dificilă marcată de pandemie, organizațiile locale ale TNL Cluj au reușit să se implice activ nu doar în campaniile electorale ci și să organizeze în ultimii 2 ani nu mai puțin de 30 de evenimente locale, de la cafenele liberale și dezbateri și până la acțiuni în comunitate.

În ceea ce privește acțiunile în comunitate, aș dori să amintesc donarea de tablete pentru copiii din comunele Mociu și Măguri Răcătău, donarea de viziere și alte materiale medicale pentru medicii de familie din județul Cluj, donarea unui aparat videoproiector pentru Centrul Sollievo Cluj, oferirea de mese calde pentru persoanele defavorizate de la Centrul de Găzduire Temporară de pe Strada Oașului din Cluj-Napoca, acțiuni de donare de sânge, acțiuni de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în comunele din județul Cluj dar și alte activități specifice.

În calitate de președinte al TNL Cluj, sunt extrem de mândră de distincția primită și le mulțumesc și dedic acest premiu sutelor de colegi liberali clujeni. Premiul este o recunoaștere a muncii și a eforturilor tinerilor care au înțeles că doar prin consecvență și implicare putem să aducem o schimbare în bine în comunitățile noastre.

Mulțumesc, de asemenea, conducerii și tuturor colegilor din organizația PNL Cluj pentru susținerea de care beneficiază tinerii în cadrul partidului, susținere fără de care acest premiu nu ar fi fost posibil" a declarat consilierul județean Maria Forna, președintele TNL Cluj.

 

 

coral