Wayne Rooney are probleme in casnicie dupa ce The Sun a dezvaluit ca fotbalistul care activeaza in prezent la clubul american D.C. United a petrecut alaturi de o barmanita in mai multe baruri din Florida.

Sotia fotbalistului, prezentatoarea TV Coleen Rooney, il ameninta pe fotbalist ca pleaca acasa, in Marea Britanie, a dezvaluit o sursa pentru cotidianul britanic, potrivit The Sun.

Fotbalistul a petrecut alaturi de barmanita Vicki Rosiek pana la orele diminetii, lucru care a infuriat-o la culme pe sotia lui. Prezentatoarea TV i-a reprosat partenerului ei de viata ca „a umilit-o din nou”.

„Coleen nu a mai fost niciodata atat de furioasa pe Wayne. A fost furioasa ca Wayne apare din nou la stiri si nu poate sa creada ca a fost atat de stupid incat sa se lase prins din nou cu o alta femeie. Este rusinos.

Cand Coleen a aflat a spus ca isi ia copiii si se urca intr-un avion spre Marea Britanie si il lasa pe Wayne in America, de capul lui. Mariajul lor atarna de un fir de ata”, a povestit sursa.

Rooney, in varsta de 33 de ani, a lasat-o pe Coleen si pe cei patru copii ai lor la domiciliul lor din Washington, in timp ce el a plecat timp de 12 zile sa se pregateasca alaturi de clubul sau DC United in Florida.

Cuplul a mai avut probleme si in trecut, dupa ce s-a zvonit ca Rooney a apelat la serviciul unor prostituate. De asemenea, fotbalistul a fost arestat pentru ca a condus baut. Ultima oara, Wayne a fost arestat in luna decembrie, pe Aeroportul Dulles din Washington, dupa ce a consumat alcool in public.

coral